Articles and news

Võimalusterohked disainkleebised V-Disainist lisavad sisustusele särtsu ja stiili

Tänapäeva kujunduses leidub sageli vabat tühja pinda. Mõnele võib see sobida, mõni aga võib selles näha võimalust. Disainkleebised on trendikas võimalus ära kasutada olemasolevat pinda ruumi mulje muutmiseks või rõhutamiseks.

Milliseid pindu kaunistada?

Disainkleebised sobivad pea igasugusele pinnale. Suuruse ja disainivaliku poolest on samuti üsna vabad käed. Järgnevalt toome ära mõned ideed, kus disainkleebiseid võib kasutada.

Kapiustel – olgu selleks liugustega garderoob või tavaline kapp, üldjuhul on tegemist kohaga, mida kindlasti veelgi kujundada saaks. Igal kapil on oma funktsioon oma vastavas ruumis - elutoas võib olla väljapeetud kunstiteos, lastetoas mõni vahva tegelane, kontoris looduspilte, magamistoas stiilseid mustreid (mida võib isegi peegelpinnale panna).

 Source: www.v-disain.ee

Source: www.v-disain.ee

Lihtsalt ustel – kui just pole tegemist nikerdatud puitustega, võib ka siin midagi huvitavat luua. Üheksakümnendate aastate filmidest on tuttav noorte täiskleebitud toausksed või postrid, mis neil rippusid. Disainkleebised võivad olla väga kõrgkvaliteetsed, nii et tänapäeval ei pea piirduma ainult pildiga mõnest iidolist või väravast fantaasiamaailma lapse uksel, vaid võib näiteks tuua ookeanimotiivi vannituppa või sooje mustreid köögiavasse.

Töö- või söögilaual – söömaaja või tööprotsessi muudavad disainkleebised huvitavaks elamuseks. Säti isiklikule töölauale rahustav mandala või üllata külalisi väärika rahvamustriga. Ka üldkasutatav pind võib olla huvitava kujundusega.

Klaasil – nii peeglid, koduaknad, klaasseinad või ka vaateaknad võivad täiustuda kleebistega. Kaunista, aga säilita formaalsus kontori klaasseintel mõne abstraktse kujundiga, loo kas või enda buduaari võlupeegel või muuda lapse aken mustriliseks. Või meelita hoopis enda esindusse kliente mõne värvika lahendusega – kõik on võimalik.
Uuri disainkleebiste ja liuguste kohta lähemalt siit.

 Source: www.v-disain.ee

Source: www.v-disain.ee
Disainkleebised kas või iga nurga peal

Igat vaba pinda võib tegelikkuses nii kasutada. Disainkleebised sobivad igale materjalile, välja arvatud viimistlemata puidule, tapeedile, ökovärvidega värvitud seintele ning väga poorsetele pindadele.

Liiale muidugi ei pea minema, aga miks mitte lisada tühjale pinnale midagi ilusat? Kui tuju möödub või soovid midagi uut, saab kleebiseid hõlpsasti ka eemaldada. Seega on tegemist üsna turvalise võimalusega oma sisustuses eksperimenteerida.

Tutvu ka V-Disaini disainkleebiste kataloogiga.

www.v-disain.ee
Facebook

Submitted: 23.02.2017

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all