Articles and news

Tallinna Õpetajate Maja kursuste hooaeg pakub avastamisrõõmu veel 28 kursusel

Kevadhooaeg pakub mitmeid kodu- ja sisustamalisi praktilisi kursusi, kus on võimalik omandada uusi oskusi ja teadmisi ning avastada enda jaoks uut nii professionaalidel kui ka harrastajatel.

 Source: www.opetajatemaja.ee

Source: www.opetajatemaja.ee

Keraamika töötuba: kannude meisterdamine – algus 8. märts 2017
Kannud on uhked ja praktilised seltskonnategelased iga kodu söögilaual. Kursusel valmistad endale kolm erinevat kannu, mille käigus omandad põhilised keraamika kleepimise ja glasuurimise töövõtted ning algteadmised vormiesteetikast ja ergonoomikast.

Keraamika töötuba: Jaapani raku-tehnikas esemete loomine – algus 10. mai 2017
Raku on kiire ja efektne saviesemete põletustehnika. Õpime, kust see pärineb ja millised on õiged raku töövõtted. Kursuse käigus valmistad endale kolm erinevat saviobjekti, mis põletatakse kohapeal gaasiahjus ja on kojuviimiseks kohe valmis.

Moejoonistamine värvidega – algus 6. märts 2017
Kui oled moejoonistamise algtõed käppa saanud, on aeg kasutusele võtta värvid. Katsetame erinevaid vahendeid (tint, süsi, vildikad, akrüül, pastell, lõikenuga jm) ja visandame keerulisemaid moepoose. Kursus aitab saada osavamaks ja kiiremaks joonistajaks.

Fotokursus algajatele – algus 9. märts 2017
Kas tead, kuidas teha head loodusfotot või pildistada loomi? Või seda, kuidas tekitada fotoga emotsiooni? Su aitab ree peale humoorikas profifotograafist kursusejuhendaja, kellega kohtumiselt saad kaasa nii uued teadmised kui ka hea tuju.

 Source: www.opetajatemaja.ee

Source: www.opetajatemaja.ee
Portreefoto töötuba Toomas Volkmanni juhendamisel – algus 30. märts 2017
Portreefoto tegemine on omaette kunst. Kui suurt rolli mängib fotograafi „käekiri“ ja kui palju oleneb modellist, räägib Toomas Volkmann. Tutvume portreefoto ajalooga ja mõistagi teeme ka pilti.

Kristallimaagia õpituba – algus 6. märts 2017
Kristallide maailm on maagiline ja põnev. Tehes tutvust kristallidega, avad ukse ürgsele väele ja taevasele tarkusele. Kristallimaagia õpituppa on oodatud kõik avatud mõtlemisega inimesed, kes soovivad saada ülevaadet kristallide omadustest ja kristallimaagia algtõdedest.

Kristallimaagia praktiline õpituba – algus 3. aprill 2017
Kui oled kristallide maailmaga juba põgusalt tutvunud, on aeg luua kristallidega isiklik suhe. Praktilises õpitoas õpime, kuidas kristallimaagia abil enda piiramatut potentsiaali avastada ning kristallide abil end tasakaalustada, väestada ja väärtustada.

Koduaia viljapuud ja marjapõõsad – algus 4. aprill 2017
Kuidas koduaia viljapuud ja marjapõõsad lopsakaks kasvatada? Kursusel õpime istutamist ja väetamist. Juttu tuleb ka taimekaitsest ja lõikamise põhitõdedest. Pärast kursuse läbimist tead, kuidas ja millal tõrjuda erinevaid haigusi ning kahjureid.

Akvarellimaal moevõtmes – algus 8. mai 2017
Maalimine ei ole ainult elukutseliste kunstnike pärusmaa. Kursusel katsetame akvarellidega maalimist. Saad maalida inimesi, rõivaid ja kõike muud, mis Sind inspireerib. Omatehtud maalid saad koju viia.

Lillemaal õlivärvidega – 9. ja 10. mai 2017
Tahad teada, mis tunne on olla nagu päris kunstnik ja maalida õlivärvidega molbertile? Maalikursusel on see võimalik. Eelnevaid teadmisi pole tarvis. Meie poolt on vajalikud vahendid ja kogenud juhendaja. Lahkudes saad oma kunstiteose kaasa võtta.

Uuri lähemalt ja vaata kõiki kursuseid siit.
Tallinna Õpetajate Maja Facebookis!
Vaata ja liitu .... www.opetajatemaja.ee.

Submitted: 01.03.2017

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all