Inspiraatio, sisustus ideoita, vinkkejä ja niksejä

Kevadisi tapeeditrende jagab sisustussalong Muster

Tapeedi soetamisel tasub arvestada alati ruumi valgustust nii päevasel kui õhtusel ajal. Paljude tapeetide puhul on rõhku pandud just valguse peegeldamisele ning valguse- ja varjumängudele. Seega veendu alati, kas ja kuidas valgus hakkab tapeedile tulevikus langema.

Suureformaadilist mustrit kasuta alati seinal, kus muster saaks esile tulla. Kui seina pind on väike ja liigendatud, siis ei jõua muster täielikult välja joonistuda - pigem tasub kasutada seda suurel seinal, kus muster hästi esile tuleb ning on piisavalt kaugelt vaadeldav. Kui ruum on kitsas, siis võivad suured elemendid mõjuda liiga rõhuvalt, sest neid pole mugav vaadelda. Täpselt sama kehtib väiksema mustri kasutamisel - kui vaadeldav sein on kaugel, siis ei pruugi salongis lähedalt vaadeldud muster üldse silma paistagi.

Hookedonwalls Gentle Groove tapeet Path Alkuperä: www.muster.ee

Hookedonwalls Gentle Groove tapeet Path Alkuperä: www.muster.ee

Hea oleks vältida muster mustril kasutamist, kui see just omaette eesmärk pole. Et vältida materjalide liigset konkureerimist, peaks kohe alguses otsustama, kas ruumis toretseb tapeet ja kardinad toetavad seda tagasihoidlikult või vastupidi - nõnda ei muutu üldmulje hiljem rahutuks. Kui aga soovid kasutada lillelist kangast akende ees, siis väldi kindluse mõttes lillemustrilist tapeeti. Samuti pea silmas, mis on olemas ning mida plaanid hiljem seinale riputada. Kui eksponeerimist ootavad lüürilised õlimaalid, siis peaks ka tapeedivalikul seda silmas pidada, kui aga seina hakkavad hiljem kaunistama õrnad graafilised lehed, siis intensiivne tapeedimuster „lämmatab“ need koheselt. Üha enam levib trend, kus tapeediga kaetakse kogu ruum, vastupidiselt vahepeal laialt levinud moele, kus loodi vaid üks nö efektisein.

Hookedonwalls Gentle Groove tapeet Ypsilon Alkuperä: www.muster.ee

Hookedonwalls Gentle Groove tapeet Ypsilon Alkuperä: www.muster.ee

Sisustussalong Muster tutvustab samuti oma täiendust saanud tapeedivalikut - hetkel on sisekujunduses eriti armastatud tumesinine, tumeroheline ning kõikvõimalikud pastelsed pooltoonid. Rõhku on pandud geomeetrilistele mustritele ning etnilistele motiividele ning sealt kõrvalt ei puudu ka traditsiooniline linnu- ja lilletemaatika ja vahvalt illustreeritud paberipõhjad.

Kõik, mis paistab silma moelavadelt, jõuab lõpuks ka ruumikujundusse - ka Mustris ei puudu tekstiilidelt inspiratsiooni saanud flamingolinnud, akvarellmaalile sarnased lõuendid ning naturaalsete materjalidele võimalikult identsed pinnatekstuurid. Soovi korral leiab laias valikus ühetoonilisi tapeete, mille tekstuur on käe all või päikesepaistes eriline ja meelitav. Seega ühevärvilist tapeeti ei saa kuidagi igavaks pidada ning puhtalt sel põhjusel oma valikutest sootuks välistada.

Mustri salong käib moega kaasas ning on oma kohapealset valikut laiendanud just neid märksõnu silmas pidades. Ilma pika tellimisajata on mugav valikuid teha ning endiselt saab pidevalt täiendust ka erinevate tootjate kataloogide rivi.

Kõikide tapeetide kõrvale pakutakse ka kardina- ning mööblikangaid, mis kindlasti koos loovad ruumis täiusliku terviku.

Hookedonwalls Gentle Groove tapeet Cubix Alkuperä: www.muster.ee

Hookedonwalls Gentle Groove tapeet Cubix Alkuperä: www.muster.ee

www.muster.ee
Muster Facebookis

Lisätty: 18.04.2017

Muster Sisustussalong

Puh.:
+372 679 1746 ,679 1742
Osoite:
Pärnu mnt 139A, Tallinn, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.