Mielenkiintoisia tuotteita

Hõljuvad lillepotid ja valgustid - midagi enneolematut ja pilkupüüdvat sinu kodus

Juniik e-pood pakub ebatavalisi ja elegantseid sisustuselemente - hõljuvaid LYFE lillepotte ja FLYTE disainvalgusteid.

 Alkuperä: juniik.ee

Alkuperä: juniik.ee

LYFE on unikaalne ja innovatiivne lillpott, mis hõljub ja lubab toataimi õhus kasvatada. See on uus ja silmapaistev viis, kuidas oma lemmiktaimi eksponeerida. Lillepoti hõljumise tagavad magnetid ja see on disainitud pidevalt keerlema, mis annab taimele võimaluse saada päikesevalgust 360 kraadi ulatuses.

 Alkuperä: juniik.ee

Alkuperä: juniik.ee

Kõige paremini sobivad hõljuvas lillepotis kasvatamiseks õhutaimed, mis ei vaja kasvamiseks mulda ja saavad kõik eluks vajaliku kätte õhust, kuid selles saab kasvatada kõiki muid väiksemaid taimi, nagu näiteks kaktuseid, orhideesid, maitsetaimi jne. Laske oma taimed vabaks LYFE hõljuva lillepotiga!

Vaata ka inspireerivat videot


Rootsis disainitud innovatiivsed lambid hõljuvad õhus magnetite abil ja tarbivad voolu läbi induktsiooni, mis on täiesti ohutu. Seda tõestab ka lampidel olemas olev CE märgistus. Kuna lambipirn leviteerib enda aluse kohal ja sellel puudub hõõrdumine, siis tiirleb see vaikselt ümber oma telje. Tiirlemiskiirus sõltub õhu liikumisest või siis sellest, kui palju lambile ise hoogu juurde anda.

 Alkuperä: juniik.ee

Alkuperä: juniik.ee

FLYTE disainlambi alus on valmistatud pähklipuust ning sokli viimistluseks on vask. FLYTE on valmistatud eesmärgiga hea välja näha, jätta inimeste ellu unustamatu kogemus ja pakkuda kauakestvat tööaega. Lambipirn kasutab energiasäästlikke leede, mille eeldatav kasutusiga on 50 000 tundi - see on 12 tundi päevas 11 aastaks. FLYTE ei vaja töötamiseks patareisid, sest põlemiseks vajaliku voolu saab ta õhu induktsiooni abil.

Maailm meie ümber liigub meeletul kiirusel, seega tee väike paus gravitatsioonist ja koge midagi sürreaalset, mis toimub sinu silmade ees - need tooted tekitavad emotsiooni!

Vaata lisa ka kodulehelt www.juniik.ee ja Facebookist.

Lisätty: 05.06.2017

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää