Artikkelit ja uutiset

Põnevad WallUp põrandaliistud Hansa Floorist

Hansa Floor OÜ on hoolikalt valinud oma pakutavat tootevalikut - nüüd on tootevalikusse on lisandunud põnevad WallUP põrandaliistud. Põrandaliistud toovad interjööri omapära nii valgel kui ka pimedal ajal. Eriliseks teeb toote omapärane profiil ja liistu huvitav disain. Kõiki tooteid on võimalik tellida sobiva RAL tooniga.

UP 40 LED - 40mm kõrge alumiiniumist põrandaliist, mida saab värvida soovitud RAL värvitooniga. Vajadusel saab põrandaliistule lisada LED valgusriba.

C80 – 80mm kõrge MDF põrandaliist alumiiniumist kinnitusega, mida saab värvida soovitud RAL värvitooniga. Kattepaneeliks saab lisada spoon-, alumiinium- või laminaatkatte.

L80 – 80mm kõrge MDF-põrandaliist alumiiniumist kinnitusega. Võimalik tellida erinevatess profiilides ja RAL värvitoonides.

 Alkuperä: hansafloor.ee

Alkuperä: hansafloor.ee

LED110 - Põrandaliist koosneb profiilikinnitusest ja katteliistust. Võimalik värvida soovitud RAL värvitooniga. Vajadusel saab liistule lisada LED valgusriba.

LP110 – Süvistatud profiiliga põrandaliist, mida saab paigaldada seina sisse. Põrandaliist koosneb profiilikinnitusest ja katteliistust. Võimalik värvida soovitud RAL värvitooniga. Kinnitusplaadi taha saab kaablid paigaldada.

LS110 – Põrandaliist koosneb profiilikinnitusest ja katteliistust. Võimalik värvida soovitud RAL värvitooniga. Kinnitusplaadi taha saab kaablid paigaldada.

UP30 LED – 40mm kõrge alumiiniumist liist, mida saab värvida soovitud RAL värvitooniga. Saab paigaldada lakke või seinal erinevate objektide ümber. Vajadusel saab liistule lisada LED valgusriba.

Toodetega on võimalik tutvuma tulla Hansa Floor OÜ kontorisse, kus on lisaks WallUP liistudele ka lai valik erinevaid põrandakattematerjale ning põrandaliiste. Valikus on veel erinevaid seinapaneele.

Hansa Floor OÜ
Telefon: +372 53 63 6000
E-post: Markus@parquet.ee
Koduleht: www.hansafloor.ee
Facebook

Lisätty: 27.02.2017

Hansa Floor

Puh.:
+372 5333 8778
Osoite:
LÄIKE TEE 1, Peetri, Harjumaa
Sähköposti:
Täytä kaikki kentät.

Sinua voi kiinnostaa myös seuraavat artikkelit

katso lisää