Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

Fotograaf Karina Manghi kodu Buenos Aireses

Piilume ühte armsasse, samas elegantsesse linnalikku Buenos Airese korterisse Argentiinas. Karina Manghi on fotograaf, kelle leivanumbriks on romantilise maiguga fotod. Tema katusekorteris on rohkelt boheemisalike detaile, juba kaugelt on näha, et tegemist on loovinimese korteriga.

Karina ja tema abikaasa sisustasid korteri mõttega, et sellest kujuneks üks šiki maitsega linnalik korter, mis sobiks nii nende perele kui ka sõprade ja laste mängukaaslaste võõrustamiseks. Karina ütleb: „Kõige keerulisem, oli otsustada, milline viimane lihv sisustusele anda, kuna meeldivaid variante on nii palju!“. Küllap on see paljudel probleemiks, eriti kui püütakse omavahel sobitada erinevas stiilis asju, et saada eklektilisem kodu.


Nagu ikka loovinimeste kodud, on ka Karina korter pungil hästi läbimõeldud detailidest ja rohkelt lahendusi, mille peale iga inimene ei tuleks. Üks pilkupüüdvamaid osi selles kodus on kindlasti tütre toas olev printsessilik „vintage“ voodi, mis on pärit kirbuturult. See voodi on taaskord tõestus, et kirbuturud on ühed väärtuslikud ettevõtmised. Oleks vaid õnne, et sellele õigele peale sattuda. Vähem märkimisväärne ei ole ka viis, kuidas Karina esitleb oma fotosid – kleebituna vanale uksele, mis nõjatub vastu seina ning kutsub kõiki uudistama, mida seal eksponeeritakse.


Kadestamisväärne ja iga naise unistus on ka Karina avar ja valgusrohke garderoob, kus betoonist valatud põrand peegeldab valgust, mis loob suurepärase naturaalse miljöö, mis toob hästi välja erinevad värvid. Ideaalsemat garderoobi annab otsida.


Karina tõdeb, et ei armasta segadust, mis tavaliselt kaasneb laste ja loovinimeste huvidega, seega pidi korteris olema piisavalt hoiustamisruumi. Kuna Buenos Aireses puudub laialdase soodsa valikuga mööblikonserv Ikea, millest Karina puudust tunneb, tuli enamus kohalikes poodides olevad, kuid krõbeda hinnaga esemed lasta eritellimusel puusepal valmistada, mis lõpptulemusel tulid välja suurepärased.






Toimetanud: Kaisa Kabin

Algallikas: http://decor8blog.com/2011/03/25/industrial-chic-in-buenos-aires/

Опубликовано: 01.04.2011

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё