Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

20 omanäolist öökappi

Kui tahate oma elu mugavaks teha, siis öökapp voodi kõrval on kohustuslik element. Veel parem, kui kapp oleks sahtlitega, et sinna mahuksid ikka kõik asjad, mida enne magamaminekut vaja on: prillid, raamat, ajakiri, kehakreem, silmatilgad, veeklaas jne.
Öökappe on igale maitsele ning siin on välja otsitud 20 põnevamat ja stiilsemat.

Voodiäärsetel kapikestel pole ainult praktiline otstarve, vaid nende ümber võib kujundada kogu ülejäänud magamistoa. Kui valite tagaishoidliku voodi ja rahulikus toonis seinad, siis öökapi valikul võib fantaasial lennata lasta.


Kui Teil on juba voodikõrval sobiv mööblitükk olemas, kuid tahate seda uuendada, siis öökapi üle värvimine ning ümberkujundamine on imelihtne. Kuid samas on ka palju lahedaid ideid, kuidas mingiks muuks otstarbeks mõeldud mööblieset kasutada öökapina. Mõni neist ei annagi päris kapi mõõtu välja, kuid sobib hästi raamatute või ajakirjade hoidmiseks ning nende külge saab paigaldada ka valgusti.



Öökapid on üldjuhul väiksed ning nende peal on hea katsetada julgeid värvilahendusi ning põnevaid ideid. Kui näiteks olete punaste toonide austaja, kuid ei taha oma kodu väga ekstravagantseks muuta, annab punane, roosa, oranž või muu taolises toonis öökapp toale just õige annuse vürtsi.


Väga väljendusrikkad öökapid on kujundanud Hispaania Merry design studio. Nende rõõmsa ja kurva näoga kapid on väga armsad ja sobivad nii täiskasvanutele kui ka lastele. Öökappidel on kaks sahtlit ning kui mõlemad sahtlid on omal kohal, pole erinevat näoilmet nähagi, kuid kui alumine sahtel välja võtta ja jätta sinna lahtine riiul, hakkavad öökapid nägusid tegema.


Öökapi valimisel peab kõigepealt otsustama, mida seal hoida tahate. Kui vajute magamistuppa minnes otse voodisse magama ilma ühegi õhtuse protseduurita, siis ehk piisab ainult väikesest öökapist, millel hoida äratuskella või mobiiltelefoni. Kui aga armastate õhtuti lugeda, midagi näksida, vajate ööseks klaasitäid vett või hoiate seal kallite inimeste pilte, siis valige veidi suurem öökapp, et kõik tarvilik ära mahutada.














Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod: www.apartmenttherapy.com
www.lovelyundergrad.com
www.freshome.com
www.niriti.com

Опубликовано: 26.04.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё