Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

Eestlaste maitse-eelistustel valitud tapeedikollektsioonid

Üks kiiremaid ja tõhusamaid viise interjööri ilme muutmiseks ja värkendamiseks on seinte katmine uue tapeediga. Tänu tapeetide mustri- ja värvivaliku rohkusele saate kujundada ruum vastavalt oma maitsele ja trendidele.

Suurepärast ja laia tapeedivalikut pakub meile Muster Sisustussalongi tapeediosakond.
Sealne valik on kujunenud eestlaste maitse-eelistusi järgides ja 17 aastase kogemuste tulemusena.

Muster Sisustussalongi suurimaks plussiks on väga lai ja mitmekülgne kohapealne kaubavalik – rohkem kui 450 erinevat artiklit, lisaks on võimalik valida sadade tellitavate toodete seast.

Valikus on paber-, fliis-, vinüül- ja fototapeete. Samuti leiab valikust ka naturaalseid looduslikest materjalidest (bambus, sisal) valmistatud seinakatteid ning kangastapeete, milles kasutatud töödeldud siidi või muid tekstiile.

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Raval

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Raval

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Muster Sisustussalong on ainuesindajaks järgmistele väga kõrgelt hinnatud tapeedibrändidele:
A. Sanderson, W.Morris, Harlequin, Zoffany, Smith&Fellows – viimased on kõik Inglismaa tootjad.
Lisaks esindatud Hollandi ja Belgia brände: Eijffinger, Hookedonwalls, Omexco. Skandinaavia stiilis tapeete toodab firma Duro Rootsist ja Fiona Taanist.

Lisaks eelpool mainitud tootjatele leidub valikust ka:
Texdecor, Casadeco, Casamance, Sirpi, Parato, Decor Maison, Galerie, Fine Decor, Brewster, Coordonne, Hohenberger, Sandudd, Design Department, Decoprint, Lavmi, ICH, Atlas Wallcoverings ja Noordwandi tapeete.

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Tapeet: Eijffinger. Kollektsioon: Tribute

Mõned soovitused, mida tapeedi ostmisel silmas pidada:
• väikesed ruumid paistavad suurematena, kui seinad ja laed on heledates toonides. Suured ruumid muutuvad hubasemaks tumedate tapeetide abil.
• erinevate mustrite või värvidega on võimalik korrigeerida ruumide proportsioone, paigaldades näiteks otsaseintele teist värvi tapeedi või kasutades ruumi kõrguse reguleerimiseks poorte. Püsttriip teeb toa kõrgemaks.
• varjulistes tubades kasuta erksamaid päikeselisi toone või sooja varjundiga pooltoone. Päikesepaistelistes tubades muutuvad erksavärvilised tapeedid veel intensiivsemaks, seega peaks neisse tubadesse valima heledamad ja jahedamad toonid.
• hele mööbel pääseb paremini esile tumeda tapeedi taustal ja vastupidi.
• suur muster tapeedil pääseb siiski mõjule vaid suurtel lagedatel seintel, väikeses ruumis võiks piirduda väiksemustrilise või ühevärvilise tapeediga.
• kui elutoa seintel on palju pilte, sobib seinale kas struktuur- või tekstiiltapeet. Kui aga on tegemist ühe suure pildiga, sobib ka mustriga tapeet, kuid tuleb silmas pidada, et muster ei hakkaks domineerima pildil kujutatu üle.
• ka toa lage võib tapetseerida.
• kauplusesse võiks kaasa võtta ruumis esinevate mööbliesemete või vaipade värvinäidised, et võrrelda tapeedi ja muude sisustuselementide sobivust
• tapeedinäidiseid tuleks kindlasti vaadata loomuliku valguse käes: kui vähegi võimalik, võiks kataloogi või tapeedi näidist koju kaasa paluda, sest kaupluse ja koduse toa valgus võivad üksteisest kardinaalselt erineda
• kataloogist tapeedinäidise vaatamisel tuleks kataloog tõsta püstiasendisse, eriti läikivate tapeetide puhul, kuna valgus võib tapeedi pinnal väga erinevalt mängida ning lõpptulemus jääda ettekujutatust sootuks erinev.
• kallimate disaintapeetidega ei pea katma tervet seina, vaid neid võib kasutada ka huvitava aktsendina näiteks värvitud seintega ruumides.

Muster Sisustussalonge külastades aitavad alati tapeete valida ka salongi abivalmid teenindajad.

Vaata ka all olevast galeriist väikest valikut Eijffinger brändi tapeete:

Опубликовано: 26.03.2014

Muster Sisustussalong

тел.:
+372 679 1746 ,679 1742
Адрес:
Pärnu mnt 139A, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё