Интересные продукты

Lahedad retro välimusega telefonid ja muusikakeskused

Retro & Nostalgic Telephones tooted on inspireeritud Briti retrost ning valmistatud piiritlematu hoolega. Need on midagi sellist, mida Sa valid, et lisada värvi oma ellu. Midagi mida Sa tahad, sest see on nostalgiline ja lahe ning hoiad seda, sest see on lõbus ja ilus. Retro & Nostalgic telefonides ja muusikakeskustes on ühendatud vana aegumatu disain ning tänapäeva arenenud tehnika.

Retro & Nostalgic Telephones tooted sobivad koju, butiikidesse, hotellidesse või kuhu iganes soovitakse sisekujundusse lisada stiili.

Retro & Nostalgic Telephones

Retro & Nostalgic Telephones

GPO 200 on nii vormilt disainitud täpselt nagu telefonid minevikust, samas sisaldades kaasaegset tehnoloogiat, et tagada vastavus tänapäeva telefoniliinide. Tugeva konstruktsiooniga ja traditsioonilise "ring" helinaga, mida on võimalik ka vaigistada.


Retro välimusega muusikakeskus Memphis 4 in 1.
Selle ajatu välimusega muusikakeskusega saad kuulata nii LP-plaate, CD-plaate, MP3 kui ka FM-raadio. Lisaks on muusikakeskusel USB-liides.

Tehniline info:
- LP-plaadimängija (33/45/78 RPM)
- CD/MP3 pleier
- USB-liides (MP3 formaati salvestamine raadiost, LP- või CD-plaadilt)
- FM raadio
- LCD displei
- Väljundvõimsus RMS 2x1,5w
- Kaugjuhtimispult
- IPOD ja IPHONE ühendus võimalus

Muusikakeskus Memphis 4 in 1

Muusikakeskus Memphis 4 in 1

Tooted on müügis Design Studio e-poes >>>

Опубликовано: 19.02.2014

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё