Интересные продукты

Suvised mahlad, mehud ja püreed on valmis hetkega

Aianduskeskuses Hortes ootavad Sind vajalikud tööriistad õunamahla tegemiseks, samuti mahlade ja püreede valmistamiseks. Müügil on erinevad õunapurustajad, marja-, õuna- ja tomatipressid, pakkepressid, puuviljapurustajad ja raampressid.

Suvised mahlad, mehud ja püreed on valmis hetkega, mille maitse jääb suhu veel talvekski!



ÕUNAPURUSTAJA 7l käsivändaga Источник: www.hortes.ee

ÕUNAPURUSTAJA 7l käsivändaga Источник: www.hortes.ee

Lihtne mehaaniline purusti, mis lihtsustab oluliselt puuviljade purustamist.
Happekindlast roostevabast terasest haaratsid hakkavad käsivända pööramisel liikuma. Õunad tuleks eelnevalt poolitada või tükeldada. Hind €199.



MARJA-, ÕUNA- JA TOMATIPRESS Источник: www.hortes.ee

MARJA-, ÕUNA- JA TOMATIPRESS Источник: www.hortes.ee

Selle masinaga saate teha püreed või mahla puuviljadest, tomatitest jt aiasaadustest.
Kõik vajalik püree tegemiseks on komplektis.
Mahla saab teha edukalt näitekst tikritest ja viinamarjadest, püreed õuntest, maasikatest, vaarikatest jt. Sobib lastega perele!
Mahla tegemiseks peavad marjad olema kõvema koorega ja viljaliha osa marjas minimaalne. Tootlikkus 70-140kg/h, elektrimootori võimsus 400W, mõõt: 500x230x320mm, kaal 10kg. Hind €299.



PAKKPRESS 4T Источник: www.hortes.ee

PAKKPRESS 4T Источник: www.hortes.ee

Traditsionaalne ajatu pakkepress. Kasutuses filterkotid, mille täitmine ja tühjendamine on lihtsam ja kiirem, kui filterriiet kasutades. Pakkpress on efektiivne - mahla kättesaadavus kuni 70% purustusmassist. Lihtne ja töökindel! Hind €399.



PUUVILJAPURUSTAJA PROFI M100 Источник: www.hortes.ee

PUUVILJAPURUSTAJA PROFI M100 Источник: www.hortes.ee

Professionaalne ja kõrge tootlikkusega purustaja nõudlikule kliendile.
Ideaalne marjade ja puuviljade peenestamisel - komplektis 2 erineva suurusega roostevaba filtrit. Purustajal on eriti lai lehter (60cm), mis lihtsustab oluliselt õuntega täitmist.
Efektiivse purustamise tagavad roostevabad lõiketerad, mis pöörlevad suurel kiirusel. Reguleeritavad jalad tagavad turvalise ja mugava kasutuse.
Vastupidav roostevaba teras kestab kaua ning on mugav puhastada ja hooldada. Hind €680.

Saadaval on ka:
PUUVILJAPURUSTAJA GRIFO. Lihtne ja ökonoomne õunapurustaja keskmisesse õunaaeda. Suuremad ja kõvemad õunad/pirnid on soovitav poolitada ennem purustajasse panekut. Purustus-rullikud valmistatud roostevabast happekindlast erisulamist. Hind €455.



RAAMPRESS STAR 14L Источник: www.hortes.ee

RAAMPRESS STAR 14L Источник: www.hortes.ee

Parim jõudluse, mugavuse ja mahla kättesaamise suhe! Kallutatav raam võimaldab mugavat ligipääsu korvile ning selle täitmist purustatud viljalihaga. Roostevaba korvi on lihtne tühjendada ja puhastada. Säästad filtrikotte, sest pressimine toimub korvi sees ühes kihis ja seetõttu jääb on pressimine kiirem. Ligikaudne purustatud õunte kogus, mis mahub presskorvi: 12-13kg.
Ligikaudne mahla kogus, mis on võimalik kätte saada ühe pressimisega: 5-6L. Hind €280.

Tule tutvu valikuga Aianduskeskuses Hortes
Facebook


Опубликовано: 05.08.2014

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё