Статьи и новости

Uus väärtfilmikino Artis näitab kinoklassika kaadreid ka toolidel

Solarise keskuses avatud uus väärtfilmikino Artis näitab Eesti kinoklassika kaadreid ka toolidel

Kodudesse ja kontoritesse mõeldud disainmööbli ja saalitoolide müügiettevõte Elke Mööbel sisustas unikaalselt lahendatud kinotoolidega äsja avatud Solarise vabaajakeskuses asuvat kino Artis.


Artise kahe saali toolide seljatoed on valikuliselt täiendatud kaadritega tuntud Eesti filmiklassika varamu hulka kuuluvatest filmidest nagu „Vallatud Kurvid“ ja „Nukitsamees“. Elke Mööbli tegevjuhi Anu Hiiopi sõnul on kino Artis saalitoolid õnnestunud valik ning kindlasti on need meeldejäävad igale kinokülastajale. „Antud projekt on hea näide sellest, kui klient soovib midagi standardlahendusest enamat – toolid on oma lahenduselt unikaalsed ning vaimukad,“ lisas Hiiop. Kinotoolid teeb eriliseks fototrükis valmistatud kanga kasutamine toolide seljatugedel, mis lisab ruumile omapära ning tagab kinosaalile filmisõbraliku iseloomu.

Artis kino erilise sisekujunduslahenduse on loonud arhitektuuribüroo Koko Arhitektid OÜ.


Elke Mööbel on 1996. aastal loodud ettevõte, mis keskendub kodude ja kontorite disainmööbli ning saalitoolide müügile. 2006. aastast tegutseb ettevõte Elke Mebeles nime all ka Lätis. Ettevõtte suuremate projektide hulka kuuluvad Eestis Viljandi Pärismuusika Aida suure ja väikese saali, Pärnu Endla teatri suure saali, Kuressaare Linnateatri saali, Rakvere teatri saali ja Vene Kultuurikeskuse rõdu sisustamine saalitoolidega, Lätis Daugavpilsi Kultuurikeskuse ja Livani Kultuurikeskuse sisustamine saalitoolidega ning Norvik panga ja Läti Nakkushaiguste Keskuse sisustamine kontorimööbliga.

Elke Mööbli valikusse kuuluvad maailmakuulsad kaubamärgid Fritz Hansen, Artek, Avarte, Lammhults, Artifort, Interstuhl ja paljud teised. Disainiikoonidest on muuhulgas esindatud 1958. aastast toodetav Arne Jacobseni disainitud „The Egg“ ehk „Muna“ tool.

Ettevõtte esindussalongid asuvad Tallinnas aadressil Lootsi 3a ja Riias aadressil Cesu 31.

Lisainformatsioon:
Anu Hiiop
OÜ Elke Mööbel tegevjuht
Tel: 6617320
Mob: 5018554
E-post: anu@elkemoobel.ee
www.elkemoobel.ee






ELKE Mööbel
info@elkemoobel.ee
www.elkemoobel.ee

Опубликовано: 12.10.2009

ELKE MÖÖBEL

тел.:
+372 661 7320
Адрес:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях