Статьи и новости

10 inspireerivat ideed magamistoa tarbeks


Geomeetrilised mustrid
Julged geomeetrilised mustrid valge ja pruuniga toovad sellesse magamistuppa samaaegselt nii põnevust kui ühtsust. Säravvalge voodipesu, heledad kardinad ja mööblitekstiil viivad tumepruuni seinavärvi tahaplaanile, andes ruumile kerguse ja õhulisuse. Aktsendina on sisse toodud oranzi, sama hästi sobiks selle asemele ka kas türkiis, helesinine või laimiroheline.
Foto: Doninique Vorillow, Costal Living



Valge valgel
Eduka valge sisekujunduse trikk peitub erinevate valgete toonide koostööl (teisisõnu säravvalgete, naturaalvalgete, kreemikate ja beezikate toonide kooskasutamisel). Tulemuseks on tunduvalt huvitavam ruum, milllele eripära toovad esile põnevad tekstuurid kangaste, põrandakatete ja seinakattematerjalide näol. Valge tundub eriliselt glamuurne läikivate ja metalsete pindadega sobitades. Julgelt võib kasutada ka peegelpinnaga mööblit.
Foto: Channel4



Rahulik ruum
Selle toa võtmesõnaks on lihtsus. Ära on jäetud rohked ja kirevad detailid ning sellega kaasnev segadus. Selle asemel loovad luksuse valge kvaliteetne voodipesu ja külluslik drapeering voodi otstes. Punutud kummut varjab endas õhtust lugemismaterjali ja voodi jalutsis pakub silmailu antiikne aiatool.
Foto: John Coolidge, Cottage Living



Helesinine unistus
Mustriline tapeet heledal põhjal ei muutu pealetükkivaks, kui viia fookuskese millelegi muule. Selles magamistoas on tähelepanu hoopiski kahvatul türkiisil, mis muudab hariliku magamistoa hetkega luksuslikuks. Täispuitpõrand, peegelpinnaga mööbel, valik erinevaid dekoratiivpatju, kohev päevatekk, vanad raamatud ja retrostiilis aksessuaarid loovad üheskoos huvitava ja ühtse terviku. Peatsi taha ehitatud sein varjab läbikäidavat garderoobi.
Foto: Laura Ashley



Hooletult šikk
Omavahel sobimatud esemed võivad oma organiseeritud segadusega siiski elegantse lõpptulemuse anda. Kuigi enamus selle toa esemeid on leiud kirbuturult ja erinevad üksteisest täielikult, on leitud asjade vahel see õhk-õrn tasakaal, mille tulemuseks on boheemlasliku alatooniga naiselik magamistuba. Hea viis kokkusobimatute esemete ühendamiseks on need valgeks värvida. Nii kummut, öökapid kui ka jalutsis olev pink tunduvad koheselt kui samast kollektsioonist. Selleks, et voodi oleks vastupandamatult kutsuv, võib sinna kuhjata erinevaid tekke, katteid, pleede ja dekoratiivpatju.
Foto: IPC Images, All You



Rohelised kihid
Ühe kindla värvi juurde jäämine sisekujunduses (nt heleroheline) annab võimaluse sisse tuua erinevaid tekstuure ja mustreid. Erinevate mustrite kihiti asetamine valgega tekitab rohkelt huvitavaid ja vaheldusrikkaid nüansse.
Foto: Costal Living




Sinine ja valge
Mugava magamistoa loomine pole sugugi keeruline, kui järgida kindlaid reegleid: öökapid olgu sama kõrgusega, mis madrats; lihtne ühevärviline voodipesu annab paindliku välimuse; põnev peegel loob fookuskeskme ja peegeldab valgust; rahustav seinavärv ja pehme vaip aitavad õdusust luua.
Foto: Laurey W. Glenn, My Home Ideas



Monokromaatiline lihtsus
Vähesed mustad laigud selles heledas magamistoas annavad äärmiselt väljapeetud ja efektse tulemuse. Lillelise mustriga dekoratiivpadjad toovad ruumi naiselikkust, samas kui triibulised ja ühevärvilised aksessuaarid looksid maskuliinsema keskkonna.
Foto: Ikea



Retro on moes
1950-st inspireeritud mustriline kangas on saanud aluseks sellele rikkalikule magamistoale. Suuremustriline kangas ühendab endas baklažaani karva seinavärvi, metalse voodiraami ja triibulise tugitooli kanga toonid.
Foto: My Home Ideas




Lase päike tuppa
Erksad toonid, nagu näiteks kollane, sobivad suurepäraselt tumeda puidust mööbliga. Hotelliliku luksuse loob mööbli ja aksessuaaride sümmeetriline paigutamine. Aseta padjad voodile suuruse järjekorras, pannes suuremad tahapoole ja pisemad mustrilisemad ette. Selleks, et lõpptulemus liigselt kandiline ja elutu ei jääks, tasub alati sümmeetrilisse skeemi ka ümaramaid kujundeid sisse tuua, kas või siis ainult tekstiilimustrite näol.
Foto: Ideal Home





Опубликовано: 17.03.2010

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё