Статьи и новости

Avatud uus salong – Moonavoor seinakattestuudio


Suvi on täis igasuguseid meeldivaid sündmusi, millele lisandus ka uue seinakattestuudio ja aksessuaaride salongi avamine, Tallinna südalinnas aadressil Narva mnt 13A.

Salongi võib külastada eesmärgiga leida ainulaadseid tapeete või seinakattesid, või lihtsalt ideega uuendada oma interjööri aksessuaaride, valgustite ning vaaside La Medi Terranea-lt abil, samuti remondi viimasel tasandil võib tulla otsida eksklusiivseid vaipu Tisca-lt. Iga klient leiab salongist midagi enda jaoks. Eriti meeldiv on aga püsikliendi programm, mis annab soodustusi ja ka infot soodustuste ja kampaaniate kohta.


Moonavoor seinakattestuudios on esitatud levinud Euroopas tapeedibrändid ja seinakatted. Nende põhiliseks erinevuseks Eestis juba esitatud brändidest on nende ainulaadsus, hind ja ka kvaliteet. Brändide valikul eelistus langes mitte suure kataloogide kogusele, vaid eripärasele disainile. Seega salongis saab leida tapeete igale maitsele.



Üks partneritest, tšehhi firma Vavex, valmistab pabertapeete eriti nõudliku moderni ja minimalismi maitsele. Esitatud salongis kollektsioonid on loodud noore disainerite Lavmi leidliku meeskonna poolt. Nende töö ei jäänud märgamata ja nende seeria The Spirit of the Forest on saanud prestiižika auhinna disaini eest. Veel üheks firma uhkuseks on tapeedide turvakatted Sympaq, 100% mittetoksilised. Ilma igasuguste raske metallideta ja PVC-ta, mis võimaldab tapeedi pesemist, nendele kahju tekitamata. Kompleksis ainulaadse disainiga annab see laitmatut tulemust.



Tapeedidele lisaks on olemas villasest lõngast käsitsi valmistatud vaibade lai valik, tuntud austria tootja Tisca-lt. Absoluutselt kõik vaibad tehakse ettetellimisel, seega saab tellida just Teile sobiva suuruse. Assortimendis on samuti praegusel ajal nii populaarseks saanud vaibad kotiriiest. Fantaasialend on piiramatu – värvi- ning punumise variantide rohkus, võimalus tellimiseks mitte ainult ühevärvilist kotiriiet, vaid ka teist värvi kanti, mis annab vaibale mõningat klassikalisust ja ka hubasust. Neid, kellele meeldib oma aja veeta verandil, rõõmustavad punutud vaibad, mis peavad vastu igale ilmale.


Hispaania firma La Medi Terranea rõõmustab kõiki moedaami võimalusega uuendada oma interjööri iga hooaja uute aksessuaaride abil. Võimalused siin on piiramatud: vaasid ja põrandavalgustid, küünlad, küünlajalad, lillepotid, nõud ja moodsad lauakatted. Iga hooaeg esitab firma uue moodsa kollektsiooni, lisaks oma püsiva assortimedi kõrvale.
Veel üks väga meeldiv uudis – voodermatejalid firmalt Audejas. Lai assortimendi valik, kõrge kvaliteet madala hinnaga tundub ebareaalseks asjaks meie päevadel, kuid see on tõsiasi. Lisaks, peamiseks väärtuseks võib pidada mustuse eemaletõukeva lahusega materjali töötlemise võimalust. Lõpuks on nüüd meil võimalus julgelt sisustada oma eluaset heleda mööbliga ning karta mustust pole põhjust. Materjali kasutamiseks avalikes kohtades saab seda töödelda mittepõleva lahusega, selleks et vastata Euroopa ohutusnormidele.
Salongis kohtavad Teid meeldivad klienditeenindajad disaineri kõrgharidusega, kes vajadusel annavad Teile professionaalset nõu ja aitavad Teid valikuga.

Kohtumiseni
Moonavoor Seinakattestuudio

Опубликовано: 07.07.2010

Moonavoor Sisustus

тел.:
+372 614 3455
Адрес:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

смотреть ещё