Статьи и новости

Grillilaud – Seltskonnahing Sinu aias

Tähelepanu! UFO – de ajastu on möödas!

Lennuta Sinagi oma pisike ümmargune plekksõber minema ja tutvu uue Seltskonnahingega.

Meie Seltskonnahinge ümber on mõnus grillida. Marmorist lauaplaat ei juhi soojust – saad selle peale panna kõik vajalikud toidunõud, ka papptaldrikud kui soovid. Liha küpsemise ajal, saab kogu seltskond laua taga istuda ning hiljem sama laua ääres kohe toitu nautida.

Seltskonnahinge grilliosa on sügava koldega. Nii jääb tuli toidust kaugemale, kuid kuumus on just paras selleks, et siin küpsetatud liha, vorst või kala jääb väga mahlane, ei kuiva ega kõrbe ära.

Teiseks võid nüüd minema lennutada praksuva, sädemeid pilduva ja nigelasti põleva grillsöe koti. Seltskonnahingega saad kasuta head Eesti lepapuud, mis annab Sinu grillitud toidule ka kindlasti parema maitse.

Kui grillida enam ei viitsi, aga juttu jätkub kauemaks, tee puuhalgudest koldesse mõnus lõke. Siis näed Seltskonnahinge tõelist olemust! Pragmaatikutele, kes emotsioonidest nii väga hooli – Eesti suveöö kipub vilu olema, miks mitte end ja oma külalisi soojendada lõkke ääres! Lõkke tegemine on sel viisil ka ohutum – eriti kui mõelda tiheda asustusega elurajoonidele.

Piirduma ei pea ainult tavalise grillimisega – kui tulekoldele asetada rest, saab Seltskonnahinge kasutada väliköögina. Üllata oma külalisi lõkkel praetud pannkookide ja värskelt valmistatud maasika toormoosiga! Lase külalistel protsessis osaleda – igaüks võib endale ise pannkoogi valmistada – seda lõbusam koos olla on.

Seltskonnahing on valmistatud kergesti hooldatavatest ja ilmastikukindlatest materjalidest. See on perenaise rõõm. Midagi külge ei kõrbe, küürima ei pea, puhastamiseks piisab vaid nõudepesuvahendist ja lapist. Seltskonnahinge võib talveks õue jätta. Ilus on ta nii suvel kui talvel.

Seltskonnahing on valmistatud poleeritud roostevabal metallraamil. Lauaplaadiks must poleeritud marmor. Küttekoldel on eemaldatav tuhasahtel. Küttekolde peal metallrest ja roostevabast terasest kate.

Опубликовано: 07.04.2011

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

смотреть ещё