Статьи и новости

Armastus esimesest puudutusest!

Nobeli tooted on valmistatud ilma sünteetilise kiuta, 100% naturaalsest villast.

Need on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks profülaktilise ravimtoimelise ja rahustava vahendina.Tooted osutavad ennetavat mõju lihaste, lihaskonna, radikuliidi, artriidi, artroosi, asteandroosi, podagra, issiase, reumatismi, kroonilise väsimuse ja muude haiguste tekkele. Kui iimene on juba haigestunud , siis naturaalsest Merino villast tooted vähendavad märgatavalt valuaisitinguid, eriti nende ägenemisperioodil.

Naturaalsest villast voodipesu kergendab hapniku juurdepääsu inimese nahale. See aitab vältida „kasvuhooneefekti“-voodis higistamist, seega ennetab külmetushaiguste teket. Heites voodisse pole seda vaja soojendada, kogu öö püsib voodis Teie keha ühtlane temperatuur.

Miks uni on tähtis?
Une ajal taastuvad siseorganite , naha ,liigeste, närvisüsteemi funktsioonid. Me magame keskmiselt 6-8 t ööpäevas-s.o. 1/3 elust. 60 aastane inimene on 20 aastat veetnud unes, seetõttu on tähtis millises voodis me magame. Sügav , pausideta uni annab hea enesetunde terveks järgmiseks päevaks. Villases voodipesus ei elutse ega paljune tolmulestad, mis tekitavad allergiat ja bronhiaalastmat.


Naturaalsest Villasest Voodipesul on ravivad omadused:

1.hoiab ära lamatised
2.pikendab inimese intiimelu
3.teostab kehale mikromassaazi, parandab vereringet ja ainevahetust.
4.taastab immuunsussüsteeemi
5.kergendab allergianähtusi ja bronhhiaalastmat
6.leevendab pea- ja lihasvalu
7.normaliseerib vererõhku ,hüpertoonia ja hüpotoonia puhul
8.normaliseerib unepuuduse all kannatajate une.


Villal on unikaalne omadus -kuni 33% oma kaalust neelata niiskust ja jääda seejuures sisuliselt kuivaks.Seda omadust on hea ära kasutada väikeste laste ja lamavate haigete puhul. Alakaalulised vastsündinud kasvavad hästi lambavillases voodipesus magades. Villast tulev energeetika on väga lähedane mateeria energeetikale. See mõjub lastele rahustavalt. Külmetuse , pneumoonia ja haimoriidi puhul on parem mähkida laps lambavillasesse, kui kui piinata teda kuppude ja sinepiplaastritega.
Lambavilla rakukoostis on sarnane inimorganismi rakukoostisele, seetõttu on sellises voodis meeldiv ja kasulik magada riieteta.Lambavill sisaldab rohkem lanoliini kui teiste loomade vill. Lanoliin on naturaalne rasv , mis kuulub kõigi allergiavastaste ja põletikuvastaste preparaatide , kreemide sampoonidejms. Koostisesse. Lanoliin aitab kaasa haavade ja luumurdude paranemisele , seetõttu tuleb peale kipsi eemaldamist asetada lambavillast vöö murru kohale. Magneetilised sisemused tootes suurendavad villa raviomadusi veelgi.

Toote heledam pool-rahustav.
Võtab ära kiirelt peavalu magnettormide puhul, rahustab hambavalu , seljavalu, reumaatilise valu, puusa-vaagna piirkonnas, õlavalu; võtab ära liigeste põletiku, igasugused kroonilised põletikud, rahustab valu südames, kasutatakse veresoonkonnahaiguste , hõpertoonia, haimoriidi, handroosi, issiase, podagra, haavade ja närvivalu puhul.

Tumedam pool - ergutav.
Kasutatakse lihaste nõrkuse, krampide, sooltehaiguste, madala vererõhu, ülekaalu puhul.
Magnetteraapia on keelatud rasedatele naistele ja südamehaigetele inimestele.

Sellest, kuidas inimene magab, sõltub tema väljanägemine, töövõime ja meeleolu. Kui hommikul silmi avades pea huugab, kael keerates krigiseb ja seljaga pole kõik korras-võib kindlal öelda -tuleb välja vahetada see , mille peal ja mille all magad. Meedikud ja elu ise on tõestanud, et vatitekk tervist juurde ei too. Paksust vatist õmmeldud tekid ei lase õhku läbi , takistavad süsihappegaasi väljapääsemist kehast. Kohevasse patja vajudes inimene higistab ja hingab sisse seda vljahigistatud õhku. Voodipesu muutub niiskeks ja öösel teki pealt lõkates võib külmetuda. Liigesehaigustele on see tõsiseks mureks. Lisaks sellele elutsevad sulgpatjades mikroobid ja lestad, mis võivad esile kutsuda allegia ja isegi astmat. Äärmiselt ebasoovitavad on sulevoodipesu radikuliidi, astehandroosi ja veresoonkonnahaigustele.


Kolmandiku elust me veedame unes. Et Teie ööd oleksid soojad, mugavad ja tooksid rõõmu ja rahuldust -tuleks kasutada ökoloogiliselt puhtaid ravimtoimega kõrgkvaliteeetsest Merino villast tooteid.

Uus-Meremaa ja Austraalia orgudes peetavate Merino lammaste vill on väärtuslikke omadusi:
antistaatiline- võtab ära pea- ja hambavalu.
Sellisest villast tooted omavad ravivat toimet.
See kehtib nii voodipesu, hommikumantlite kui toasusside kohta. Need on õhku läbilaskvad , säilitavad loomuliku soojuse, mõjuvad hästi lihastele ja liigestele , selgroole, nahale,- IDEAALSED RAHULIKU UNE JAOKS.

100% valitud lambavillast tekk – see on tervisevabrik.. Seda enam kui Te täiendate seda vastava madratsi ja padjaga. Ravitoimeline villane madratsipealne loob voodis optimaalse temeratuuri – hoiab ära ülekuumenemise ja alajahtumise. Poroloonmadratsite omanikke kaitseb see negatiivse energia eest.
Naturaalsest kautsukist kitsad ja mitte liiga suured padjad ravivad suurepäraselt migreeni, kõrvavalu, kätesoonte üleväsimust; lõdvestavad pead, kaela, õlgu; rahustavad närve; võtavad ära spasmid ja pinge.

Armastus esimesest puudutusest!

Опубликовано: 09.05.2011

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё