Статьи и новости

Suur kevadine sisustussündmus Eesti Näituste messikeskuses- Interjöör, Kinnisvara, Aiandus 2012

27.-29. aprillil toimub Eesti Näituste messikeskuses juba viieteistkümnes kevadine sisustusteemaline suursündmus „Interjöör 2012“.


Interjööri mess soovib külastajale pakkuda võimalikult palju infot uute ja olemasolevate trendide kohta mööbli-, sisekujunduse- ja disainimaailmas, ideid ning inspiratsiooni kodu, suvila ja kontori sisustamiseks, kaunistamiseks või renoveerimiseks ning kõike muud huvitavat interjööri valdkonnast.

Kevadel, peale pikka ja pimedat talveaega, on alati tunne, et tahaks midagi uut, midagi muuta, midagi teha. Kodu ja aed on kindlasti kohad, mis kunagi valmis ei saa, ühest otsast lõpetad, teisest alustad ning pika aja peale tüütab isegi kõige eksklusiivsem sisekujundus või mööbliese ära. Siinkohal tulebki ideede ja lahendustega appi Interjöör. Messihalli tulevad kolmeks päevaks kokku nimekaimad tegijad sisustusmaailmast, et pakkuda külastajale mugavalt kõiki võimalikke lahendusi ühest kohast ja korraga, et ei peaks kümne erineva kaupluse vahet jooksma või nädalaid internetis surfama kahtlusega, et midagi jäi ikka kahe silma vahele. Samas alati ei peagi ju midagi ostma, vahel võib ka lihtsalt vaadata ja häid nippe kõrva taha panna. Messil eksponeeritakse tooteid ühtsest tervikus ehk valmis interjööris, mis poodide väljapanekus tavaliselt ruumipuuduse tõttu võimalik ei ole, aga näha professionaali poolt kujundatud ja kavandatud interjööri, kuidas asju paigutada, milliseid mööblielemente omavahel kokku sobitada, see ise juba annab piisavalt inspiratsiooni, et ise kodus järgi proovida.


Sel aastal üllatab Interjöör juubelimessile kohaselt mitme uue eriprojektiga, millest kõige tähtsam on ilmselt sõsarmessi Kinnisvara toomine sisustusmessi harjumuspärasesse temaatikasse. Kinnisvaramessi korraldatakse eesmärgiga eksponeerida uusi ja olemasolevaid elamuarendusi ning viia omavahel kokku koduostjad ja –pakkujad, mööblitootjad ja siseviimistlusmaterjalide müüjad. Siinkohal tasub eraldi rõhutada messi raames läbiviidavat ainulaadset elamuarenduse projekti, mis on inspireeritud eelmisel aastal edukaks osutunud korteriprojektist, kus messihalli ehitati kaks umbes 50m² nutikalt planeeritud ja sisustatud hrushtshovka-tüüpi korterit, mis osutusid oma nutikate lahendustega äärmiselt populaarseks, olles abiks nii algajale kodusisustajale kui ideeallikaks proffidele.



Selleaastast elamuarenduse projekti veavad sarnaselt eelmise aastaga Aet Piel Disain, koduportaal INkodu.ee ja Eesti Näituste AS. Tegemist on uudse ja unikaalse üritusega, mis annab ehitus- ja sisustusalal tegutsevatele ettevõtetele lisavõimaluse tarbijani jõudmiseks. Suursugune projekt näeb ette, et messihalli ehitatakse reaalselt olemasolevad uuselamurajoonide täismõõdus korterite koopiad või mingi osa korterist, mille kujundab professionaalne sisekujundaja. Ideaalis saavad arenduste päris näidiskorterid pärast messi samasuguse välimuse, koos viimistluse ja mööbliga, ning neid on võimalik samasugusena ka osta.

Üks esitlusele tulev korter kuulub näiteks AS YIT Ehitusele, kellel sel aastal täitub 100 aastat tegevuse alustamisest. Messil eksponeeritav korter saab olema peenelt retrohõnguline, kuid ikkagi ultramoodne kodu noortele, kus domineerivad julged kärtsud toonid ning läbivalt kasutatakse motiive Piret Bergmanni värvikast loomingust.
Esitletakse ka Domus Kinnisvarale kuuluvat korterit, mis on klassikalises stiilil ja luksuslik. Kodu interjööris peegelduvad küpsed tasakaalukad toonid: pruunid ja beežid. Näha saab ka teiste suurte arendajate korterite väljapanekuid.

Messilt Interjöör leiab omale vajaliku sisustuse nii uhke disainkorteri omanik kui vana korterit restaureerida sooviv inimene. Lisaks uskumatutele stiilinäidetele ja sisustusuudistele, pakutakse ka praktilisi näpunäiteid, kuidas oma unistused teoks teha. Sarnaselt eelmistele aastatele saab osa võtta erinevatest töötubadest.

Traditsiooniliselt korraldame messil parima stendikujunduse konkursi koostöös portaaliga Sisustusweb.ee, kus lisaks asjatundlikule žüriile saavad oma hinnangu anda ka kõik messikülastajad.
Kõigil messikülastajatel on võimalus kogu messi vältel anda hääl oma LEMMIK MESSISTENDILE.
Hääletada saab kogu messi vältel (27.-29. aprill) Sisustuswebi messiboksis (C105, Eesti Näituste messikeskuse peahallis) ning portaalis www.sisustusweb.ee.
Lemmik messistend saab messi lõppedes pärjatud tunnustuse ja tiitliga ning auhinnaks kinkekaardi väärtuses 1200 € portaalilt Sisustusweb.ee.
Ka kõigi hääletajate vahel loositakse sisustusteemalisi ja praktilisi auhindu.
Oma silm on kuningas ning iga hääl loeb!

Remondialal võimalik õppida, kuidas lihtsate vahenditega luua oma koju uued ja huvitavad lahendused, Uuskasutuskeskus viib läbi mööblimuutmise mängu. Messil näeb kasulikke restaureerimisvõtteid. Kitsad olud on pannud inimesed loovamalt mõtlema. Teada saab, kuidas kastidest moodulmööblit teha, euroalustest lava või mängunurk ehitada või hoopiski endale taimesein või ürdiriiul meisterdada või padjakatteid õmmelda.
Šhowmomenti lisab Häckeri lava, kus lisaks silmipimestavale köögimööblile esitletakse kvaliteetset köögitehnikat ning loomulikult ei puudu köögist ka tõeline kokk, kes kohe järgi proovib, kuidas on moodsas köögis süüa teha ning kindlasti saavad mõned õnnelikud ka head paremat kohapeal maitsta. Loositakse välja toredad auhinnad. Põnevat uudistamist jagub kõigile.

Messil osaleb ligi 200 erinevad mööblitootjat ja -vahendajat, kes pakuvad head ja kvaliteetset mööblit nii elutuppa, kööki, laste- kui ka magamistuppa, erinevad disain- ja valguslahenduste pakkujad, seina- ja põrandakatete pakkujad, olemas on ka peened tekstiilid ja aknakatted, erinevad aksessuaarid nii koju, aeda kui kontorisse ja veel palju muud huvitavat, igaüks peaks messilt leidma enda jaoks midagi põnevat.


Sisustusmessiga samaaegselt toimub üheksateistkümnes aiandusmess Aiandus 2012, mis annab ülevaate, kuidas aeda maitsekalt ning ruumisäästlikult kujundada ning kõige kasulikumalt majandada. Messide teemakäsitlused loovad kokkuvõtteks ilusa harmoonia disaini, sisekujunduse ja aiakunsti vahel.

Paralleelselt messiga algab ka Virtuaalmess, mis jääb avatuks kuni 2012 aasta lõpuni!

Tule ja veeda ilus kevadine nädalalõpp Eesti Näituste messikeskuses, ammuta ideid ja pane kõrva taha kasulikke näpunäiteid, anna oma kodule ja aiale uus hingamine!

Mess on avatud:
27.04.2012 kell 11.00 – 18.00
28.04.2012 kell 10.00 – 18.00
29.04.2012 kell 10.00 – 16.00

Messipilet:
Üksikpilet 3,50 €
Sooduspilet 2 € (õpilased, üliõpilased, pensionärid ja flaieriga)
Alla 6 aastased tasuta!
Ühekordne parklapilet 3€

PRINDI VÄLJA SOODUSFLAIER 2 EUR MESSILE!

Lisainfo messist >>>

Опубликовано: 17.04.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё