Статьи и новости

Uued kardinaideed salongist Laviniita

Mis võib olla meeldivam pärast nukrat talve, kui ammuoodatud kevad? Seda aastaaega on alati seostatud uuendamise ja taassünniga, sest see on sobivaim aeg värskendada oma kodu interjööri uute kardinatega ja samuti uuendada oma garderoobi – luua oma hinges kevadmeeleolu ja tunda elust rõõmu.

Just selles osas võib teid aidata LAVINIITA kardinasalong-moeateljee, mis asub päris Tallinna kesklinnas. Siin pakutakse palju erinevaid teenuseid. Alates rõivaste õmblemisest ja parandamisest, kuni akende ja ruumide professionaalse dekoreerimiseni, kaasaegsete tekstiilidega.


Aastate jooksul on LAVINIITA osanud leida individuaalse lähenemise iga kliendini. Kujundaja külastab tellija kodu, kaasas kanganäidised, ning üheskoos arutatakse ideid ja soove. Just tänu sellisele „tandemile” sünnibki soovitud tulemus. Tellija ja kujundaja tiheda koostöö näidiseid võib vaadata meie salongi kodulehel www.laviniita.ee. Sealsamas võite tutvuda LAVINIITAs leiduva rikkaliku valikuga kardinatekstiilidest, kardinapuudest ja äsja Hispaaniast saabunud kaunitest voodikatetest.


Salongis on esindatud kangad Saksamaalt, Itaaliast, Hispaaniast ja Kreekast. Eriti tahaks nimetada firma RASCH uut kangakollektsiooni 2012/2013 hooajaks. Sealne ere, luksuslik ja kohati ka julge disain ning mahlakad värvid paistavad silma isegi muude ettevõtete toodangu taustal. Siia tuleks lisada ka hinnang tekstiilide kõrgest kvaliteedist. RASCH kangad pakuvad huvi ka selle poolest, et igas Eesti ehitusmaterjalide kaupluses võib osta selle Saksa firma tapeete, ning seejärel tellida LAVINIITAst sobivad kardinad, luues nii täiesti läbimõeldud interjööri.


Ärge jätke tähelepanuta ka lastetoa jaoks mõeldud kangaste kollektsiooni. Oma poja või tütre rõõmuks leiate kataloogist RASCH Bambino kardinad, nii mereröövlite, kui ka printsessidega, ning isegi naljakate karupoegadega.



Kuid klassikalistele interjööridele sobivad hästi Saksa firma FUGGERHAUS kangad. Inglise stiili värvides kujundatud linaõite motiivid muudavad teie kodu päikeseküllaseks ja õitsvaks suvemajaks. Rikkaliku, värvika tikandiga, naturaalne siid loob teie magamistuppa buduaari ja täidab selle õrna siidikahinaga. Seevastu võimaldab mitmesugustes faktuurides ja värvides õilis samet teile võimaluse kujundada oma ümbrus kuninglikus stiilis.

Lisaks klassikale on firma FUGGERHAUS kollektsioonis leidnud koha ka kaasaegsed materjalid, ideed ja faktuurid: reljeefse mustriga taft, metallniite sisaldav kangas (millele võib anda kokkusurutud mulje). Samuti pakutakse originaalseid valmispaneele, laseriga sissepõletatud geomeetriliste mustritega, neljakümnevärvilisest taftist, šamsist ja plisseeritud materjalist. Selline mitmekesisus annab terve rea võimalusi dekoori kombineerimiseks, saavutamaks kooskõla akna ja interjööri, kui terviku vahel.

Kevadiste meeleolude loomisele aitavad kaasa ka kuuma Hispaania värvidest ja emotsioonidest läbiimbunud kangad (firmad YEBANE ja SATI). Need ei ole kuigi kallid, kuid see-eest looduslikud. Ja mis kõige tähtsam - kvaliteetsed materjalid. Üheks nende lisaväärtustest on võimalus tellida erineva laiusega kangaid, mis on väga mugav kardinate ja katete valmistamise puhul. Hispaania tekstiilide hulgas on nii kirevate piltidega kangaid, kui ka lihtsaid ja ühevärvilisi, näiteks taft, või faktuurseid. Lisaks kõigele muule pakub SATI rikkalikus värvigammas naturaalset siidkangast laiusega 280 cm.

Peale aknadekoratsioonide pakub LAVINIITA teie magamistuppa Hispaania firma ANTILO uhkeid voodikatteid. Oma värviliste mustrimotiividega võivad nad meenutada Gaudi ületamatut arhitektuuri. Võite meie salongist tellida voodikatted ka individuaaltellimuse järgi. Kuid need on siiski palju kallimad, kui võimalus valida sobiv lahendus veebisaidilt www.laviniita.ee.


Kardinate kujundamine pole mõeldav kardinapuudeta. Siia kuuluvad näiteks Roomakardina mehhanismid, paneelsüsteemid, universaalsed siinid, rulood, lamellid ja ribikardinad. LAVINIITAst leiate, nii soodsamast hinnaklassist Norra ja Poola ettevõtete tooteid, kui ka Itaalia ja Saksa branditooteid, mis on mõeldud originaalsust armastavatele tellijaile. Tuntud firmade RILOX ja INTERSTIL arvukate toodete hulgast leiab ka nõudlik tarbija oma maitsele vastava tehnilise ja disainilahenduse.


LAVINIITA ateljees võite ka lasta lühemaks teha püksisääri ja pintsakuvarrukaid ning kohandada kleiti oma figuurile. Kuid, kui poest on kleiti või kostüümi keeruline valida, võite selle lasta õmmelda meie kogenud õmblejatel. Samuti võivad nad valmistada teile pandlaga vöö ning leida sinna juurde samast materjalist nööbid. Kui teil läks rikki tõmbelukk, kadusid nööbid, kärises püksiõmblus – ikka aitavad teid LAVINIITA kogenud meistrid.


Soovitame vaadata ka meie LEIUNURKA, kust võite leida näiteks Saksa või Itaalia eelmiste hooaegade kangaid oma rõivaste või kardinate jaoks allahindlusega 50%. Astuge läbi, võib-olla leiate midagi põnevat oma seeliku või diivanipadja jaoks.

LAVINIITA salong asub Tallinna kesklinnas, Stockmanni kaubamaja lähedal, aadressil Lastekodu 3. Samuti oleme alati valmis vastama teie elektronkirjadele aadressil laviniita@neti.ee.

Опубликовано: 12.04.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

В салоне штор LAVINIITA появилась новая коллекция тканей от немецкого производителя Rasch Textil. Жаккард, искусственные меха и цветочные принты с 3D эффектом лишь малая часть представленных в коллекции тканей. Современный дизайн, актуальная цветовая палитра. Приходите, знакомьтесь и заказывайте понравившиеся материалы для декорирования Вашего дома, для реализации различных стилевых направлений.

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год. Все модели отличаются интересным дизайном и качеством. В коллекции найдутся как покрывала со спокойным рисунком монохромных оттенков, так и с бросающимися в глаза, пёстрыми узорами.

Карнизы от компании-производителя BYRON&BYRON

Карнизы от компании-производителя BYRON&BYRON

С января в салоне штор LAVINIITA появились карнизы от компании-производителя BYRON&BYRON. Расположенная в Лондоне фирма предлагает широкий выбор качественной продукции, выполненной из лучшей древесины и обработанной затем вручную в мастерских BYRON&BYRON.

Новая коллекция тканей для штор IMPRESSION от RASCH TEXTIL

Новая коллекция тканей для штор IMPRESSION от RASCH TEXTIL

Чувственность текстильных поверхностей – это источник творческого вдохновения для создания уютной атмосферы в родных стенах дома. Коллекция Impression предлагает Вашему вниманию набор унивирсальных «инструментов оформления» для воплощения Вашего индивидуального стиля жизни в интерьере.

смотреть ещё