Статьи и новости

Rotisser Steel – stiilne ja vastupidav teras Sinu kööki

Rotisser sarja pinnakattega kööginõud on nii oma välimuselt kui omadustelt Hackmani parim valik. Nüüd täieneb sari terasest, induktsioonile sobivate, tõhusate ja vaiksete Rotisser Steel pottidega. Paksupõhjalistes teraspottides on lihtne toitu valmistada ja neid on stiilne kasutada ka pidulikumatel juhtudel.




Stiilsus ja mugavus ühendatud kvaliteediga

Rotisserin Steeli toodete disain jätkab varasemat Rotisseri joont, mille disainisid Pentagon Designist Arni Aromaa ja Sauli Suomela.
Üleni terasest sarja loomine pinnakattega toodete kõrvale tundus esialgu veidi ambitsioonikas, kuid mõjusid testimisel loomulikud ja esialgse Rotisseriga hästi ühilduvad, "ütleb Sauli Suomela.
- Terasetooted disainiti veidi pehmemaks ja kergemaks, säilitades samal ajal käepidemete ja kaane kujundamisel selge lingi "algsele" Rotisser-toodetele.
Rotisser Steel on valmistatud parimast kasutajasõbralikuks ja vastupidavast 18/10 terasest. Poti ja kaane käepidemed on samuti roostevabast terasest, mis võimaldab potte kasutada ka ahjus (max 250 °). Rotisser Steel pottidel on väga tõhus ja vaikne induktsioonpõhi, mille viis kihti tagavad suurepärase tulemuse. Nõud on mõeldud eelkõige induktsioonpliidele, aga sobivad suurepäraselt ka teistele pliitidele.
Korpuse seespool olev mõõduskaala hõlbustab toiduvalmistamist, samuti kaanes olevad auruavad. Valikus on lisaks 1,5 liitrisele kastrulile neli kõige populaarsema suurusega keedupoti - alates 2,5 liitrisest kuni suurema pere vajadustega sobiva 6 liitrise potini. Rotisser Steel potid on nõudepesumasinas pestavad ja valmistatud Soomes Sorsakoski tehases.
Rotisseri valikust leiab nüüd stiilseid ja kasutamiseks suurepäraseid pinnakattega või ilma kööginõusid erinevaks toiduvalmistamiseks.

Põhjas olev märgistus

Hackman hakkab järk-järgult märkima nii tootesarja nime kui ka kasutamise sümbolid pottide ja pannide põhja. See hõlbustab tarbijat hiljem kindlaks tegema, millisesse sarja toode kuulub. Selle info leiab ka Rotisser Steel toodete põhjast. Sümbolite abil suudab tarbija ilma pakendita kontrollida toote sobivust näiteks pliidivahetuse olukorras. Sümbolid kõnelevad kas toode on sobiv keraamilisele- / elektri- / gaasi- / induktsioonpliidile ning kas toodet võib panna ahju või pesta nõudepesumasinas.


Tooted on Eestis saadaval alates 16.aprill 2012.

Kastrul 1,5 l,
Keedupott 2,5 l
Keedupott 3,0 l
Keedupott 4,0 l
Keedupott 6,0 l

Hackmani edasimüüjate INFO >>>

Опубликовано: 13.04.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Loft переводится с английского как «чердак», «верхняя часть склада». Это стиль заброшенных заводов и фабрик, которые еще в 40-е годы в Америке активно переделывались в творческие мастерские, офисы, а иногда и жилые квартиры.
Истоки распространения лофт-формата восходят к 60-м годам, к образу жизни и творчеству легендарного Энди Уорхола. Именно его квартира-мастерская «Фабрика» в loftstyle покорила нью-йоркскую богему и породила повальное увлечение лофт-интерьерами.

смотреть ещё