Статьи и новости

Suvemööbel igale maitsele!

Kes ei tahaks suvel nautida aega ja puhkust?
Üks parimaid kohti selleks on stiilse ja mugava sisustusega koduaed!
Kui unistad mõnusast eraldumisest aiaoaasis või soovid muuta terassi pere suviseks elutoaks, leiad Maskust kindlasti terve rea sobivaid tooteid oma ideede teostamiseks.

Masku suvemööbli valikusse on sel hooajal lisandunud just väga palju uut polurotangist õuemööblit.
Rotang on hooldusvaba ning viimastel aastatel üks populaarsemaid õuemööbli materjale. Polürotangmööbel võib seista muretult vihma ja päikese käes, ilma, et värvid tuhmuks ja materjal saaks kannatada.

Parma aiamööblikomplekt 1 + 6

Parma aiamööblikomplekt 1 + 6
Vaata lähemalt >>>

Masku suvemööbli osas on ka laienenud värvivalik, lisaks varasemale mustale ja pruunile, on nüüd saadaval ka hallides toonides suvemööbel. Samuti on palju trendikaid värve toolipehmenduste ja katete valikus ning needki on kergesti hooldatavad ja vastupidavast materjalist. Lukuga eemaldatavaid katted on lihtsalt eemaldatavad ning pesumasinas 40 kraadi juures pestavad.

Classic värvilised pehmendused

Classic värvilised pehmendused

Vaata lähemalt >>>


Lisandunud on ka palju uusi aiatoolide mudeleid ning lahti käivaid tugitoole ning lamamistoole, mis teevad suvise olemise rõdul, terrassil ja aias eriti mõnusaks.

Mode textyline lamamistool

Mode textyline lamamistool
Vaata lähemalt >>>

Maskus olev lai terassi- ja aiamööbli valik annab võimaluse ka erinevate detailide kombineerimiseks, sobitades laua juurde erinevaid toole ja päikesevarje.
Saadaval ka mugavad reguleeritava seljatoega rotangtoolid ja sohvad.

Mugavuse armastajad leiavad Maskust ka aiakiikesid ning nn. varjuga lamamispesa, kus on hea lõõgastuda, lugeda või arvutiga istuda.
Lamamispesa on samuti hooldusvaba ning saadaval mustana ja mudes värvitoonides.

Pesä aiadiivan Saadaval musta  ja hele pruun värvus.

Pesä aiadiivan Saadaval musta ja hele pruun värvus.
Vaata lähemalt >>>

Rosendal aiakiik

Rosendal aiakiik
Vaata lähemalt >>>

Loomulikult on jätkuvalt ka puidu austajatele Maskus hea valik aiamööblit.
Üks tuntumaid ja nõutumaid mudeleid on Rootsi tootja KWA mudelid.
Puitmööbli soetamisel tuleb küll silmas pidada, et see vajab rehulaarset hooldust. Puidust aiamööblit soovitame hooldada õlitades ja kasutada just spetsiaalset, antud mööblile ette nähtud hooldusõli.

Sofia kvaliteetne puidust aiamööbel

Sofia kvaliteetne puidust aiamööbel
Vaata lähemalt >>>

Masku suvemööbli suurepärase valikuga saate tutvuda Masku mööbliaias ning kodulehelt >>>

Опубликовано: 11.06.2013

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё