Статьи и новости

Suvi toas, rõdul, terrassil ja aias - Oriensi moodi

Suvi ja päikeselised ilmad kutsuvad rohelusse, värsket õhku, valgust ja päikesesoojust nautima.

Praegu on käes suve kõige meeldivam aeg- ilusad kuumad suvepäevad on juba käes, aga samas võib öelda, et terve suvi on veel ees!

Dekoreeri ja valmista oma kodu ette kõigeks, mis suvine hooaeg pakub – aia ja grillipeod, suvised õhtu-ja hommikusöögid rõdul või terrassil, mõnusad äraolemised looduses pere ja sõpradega.

Täispuidust mööbel - tooted tuppa, terrassile ja aeda.

Oriens sisustussalong on kodumaisel turul tegutsenud seitse aastat, pakkudes täispuidust mööblit keskmisest nõudlikumale ja kõrget kvaliteeti hindavale kliendile. Aastatepikkune kogemus ja vahetu kliendisuhtlus nii salongis kui ka erinevatel messidel on aidanud tootesarjad lihvida klientide vajadusi arvestades viimse detailini terviklikeks.

Kvaliteetne täispuit, ajatu disain ja omavahel kombineeritavad tooted on peamisteks Oriensi tootevalikut iseloomustavateks märksõnadeks.

Massiivne Rooma stiil on justkui mõeldud maakodu sisustamiseks. Mahukad kummutid ja kapid, massiivsed rustikaalsest puidust söögilauad ja pingid, suursugune voodi. Rooma sarja tootepinnal tulevad esile oksakohad ja julgem süümuster. Lauajalgadel, mis tulevad pealisplaadis nähtavale, võib näha pragusid. Kõik see rõhutab puidu naturaalsust ja ürgsust. Suur ja tugev söögilaud säilitab endasse ja kannab edasi edasi põlvkondade positiivset energiat.


Erinevaid kasutusvõimalusi suvises interjööris, terrassil, rõdul ja aias pakuvad ka Hugo sarja tooted:
Õhuline Hugo pink ja selle alla ideaalselt sobituv ja ratastel veerev kast, milles saab hoiustada aiatarvikuid, nõusid, õuemänge, pleede, korve jms.

Hugo kuubik-moodulriiulid

Hugo kuubik-moodulriiulid

Nutikaid ja mitmeotstarbeliselt kasutatavaid Hugo kuubik-moodulriiuleid saab kasutada ühekaupa, üksteise otsa-või kõrvale laotuna. Ole mänguline ja kasuta fantaasiat!

Mitmeotstarbeline laud Oscar

Mitmeotstarbeline laud Oscar

Mitmeotstarbeline laud Oscar on erilise disainiga ja kasutatav väikese abilaua või pingina. Tõsta ümber ja paiguta vastavalt vajadusele!

Lisaks laiale valmistoodete valikule valmistab Oriens sisustussalong eritellimusmööblit vastavalt kliendi joonisele või ideele. Koostöös meie sisekujundajate ja mööblimeistritega valmib unikaalne toode just Sinu koju. Valmistame mööblit erinevatest täispuuliikidest ja viimistluseks pakume erinevad naturaalseid, tumedaid ja heledaid õlisid ja lakke.

Kata pidu – või argipäevadel laud õue ja elamusterohke kvaliteetaeg on garanteeritud.


Praktiliselt ja mugavalt pikendatavad söögilauad võimaldavad mugavalt külaliste saabudes igapäevase söögilaua uhkeks pidulauaks katta, kuhu ümber kõik koha leiavad. Vahetatavad, erinevate mustritega toolide istumiskatted muudavad söögitoakomplekti ilme hoobilt uueks. Naturaalnahast toolikatted on vastupidavad ja hõlpsalt hooldatavad.



Punutud korvid puknikutarvete ja lauanõude hoiustamiseks, puuviljade serveerimiseks, lillepoti ümbristena kasutamiseks.

Värvilised, omanäolised ja kvaliteetsed lauanõud peaolaua ehteks. Massiivsed, klaasist lauanõud ja tarvikud lisavad pidulikkust igasse päeva. Käsitsivalmistatud klaasist vaasid on raskuselt tuulele vastupidavad ning aia- ja metsalillede eksponeerimiseks ideaalselt sobivad.




Suveõhtutel kaunista terrassiääred ja lauad laternate ja küünlajalgadega, see tagab maagilise õhustiku ja praktilise aspektina annab ka hubast ja sooja valgust.




Inspiratsiooni ja nutikust suvise interjööri dekoreerimiseks!
Oriens sisustussalong

Опубликовано: 11.06.2013

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё