Статьи и новости

COW mööbliga oled Sina ise!

Retrolik ja minimalistlik joon kombineeritud funktsionaalsusega - kõlab kaasaegselt, kas pole?

Eesti maastik disainimööbli alal on viimastel aastatel täienenud mitmete huvitavate toodete ja sarjadega.
Tutvume sel korral disainibüroo TenTwelve loodud mööblisarjaga COW.
Mööblisarja disainis prantslane Emmanuel Meslet.
COW on põhjamaiselt stiilne - modernne loov mööblisari, mille disain on ühest küljest traditsiooniline ja retrohõnguline ning samas funktsionaalne ja kaasaegne.


COW = Cult Of Wood.
Nagu sarja nimigi ütleb, austatakse puitu seega on ka enamus toodete materjaliks valitud puit. Selles loomingulises mööblis täiendavad teineteist naturaalne tammepuit ja puhas valge pind, moodustades suurepärase ja kvaliteetse terviku.
Eriti suurt tähelepanu on pööratud vormidele ja detailidele, naturaalsusele ja materjali kvaliteedile. Olulisteks märksõnadeks on vastupidavus ja stabiilsus.


COW mööblisari tugineb loovusele - mööbel on suunatud kaasaegsele, loomingulisele inimesele, pakkudes võimalusi ise oma töökeskkonda kujundada ja kombineerida.
Kõik COW sarja tooted on disainitud põhimõttel, et nad oleksid võimalikult funktsionaalsed ning toetaksid kasutaja loomingulisust.
Seega sobivad kõik COW mööblisarja kuuluvad tooted (kapid, riiulisüsteemid, lauad) ühtviisi hästi töökeskkonda, kodukontorisse ning on ideaalsed ka õpilase õpikeskkonna kujundamisel.

Laud on reeglina töökoha süda ja seetõttu on oluline, et töölaud võimaldaks maksimaalselt head enesetunnet ja mugavust.

COW kirjutuslauad on kolmes eri suuruses. Laudadel suur puhas tööpind ning juhtmed ja muu saab panna laua all olevasse panipaika.

COW kirjutuslauad on kolmes eri suuruses. Laudadel suur puhas tööpind ning juhtmed ja muu saab panna laua all olevasse panipaika.

Laudade põhjalikult läbimõeldud disain muudab selle ajatuks mööbliesemeks, mida on lihtne sobitada erinevatesse interjööridesse.
Kirjutuslauda on peidetud kogu laua pikkuses jooksev kangast sahtel, mis on nutikas lahendus, sest on suurepärane peidupaik juhtmetele, adapteritele, kõvakettale jm-le. Tööpind saab olla seeläbi puhas ja vaba just hetkel tarvilikele vahenditele - lihtne, mugav ja praktiline.

Teiseks nutikaks tooteks on COW kastisüsteem (Box-system), mis võimaldab luua enda vajadustest lähtuvalt riiuleid, et organiseerida ja reorganiseerida oma töökeskkonda. 5-tüüpi kastid ja erinevad raamid annavad lõputult palju võimalusi kombinatsioonideks, et kategoriseerida oma raamatuid, kaustasid ja muid materjale.

COW kastisüsteemil on nutikas fiksaator, mille abil toimub kastide “lukustamine”

COW kastisüsteemil on nutikas fiksaator, mille abil toimub kastide “lukustamine”

Tammest ja MDF’ist valmistatud kastid on kaetud naturaalse tammespooniga ja viimistletud õliga.

Tammest ja MDF’ist valmistatud kastid on kaetud naturaalse tammespooniga ja viimistletud õliga.

Kuna COW kastid on väga kompaktsed, siis on neid mugav vajadusel asetada ka töölauale, et teemakohased materjalid oleksid käepärast. Kastisüsteemi muudab kasutajamugavaks ka asjaolu, et riiulile saab läheneda mõlemast küljest ning süsteemi saab kasutada ka ruumijagajana.

Kapiuksed on kaetud tammespooniga ja viimistletud õliga.

Kapiuksed on kaetud tammespooniga ja viimistletud õliga.

COW mööblisari võimaldab Sul olla Sina ise ja hallata oma töö- või õpikeskkonda just nii nagu soovid - loominguliselt.
Hetkel on sarjas 21 eset ent loometöö uute toodete osas käib.

COW mööblisarja turustava HiQ Furniture OÜ sõnul on sari leidmas oma kohta Skandinaavia ja Põhja-Saksamaa turul. Ka Eestis on Cow saanud sooja ja tunnustava vastukaja osaliseks. COW sai 2012.a. BRUNO „Äramärgitud töö“ nominatsiooni ja samuti oli mööblisari Bruno facebooki hääletusel publiku lemmikuks.

COW mööbliga tutvu lähemalt toote kodulehel >>>

Tekst: Marika Poom, Sisustuswebi toimetus
Fotod: Kalle Veesaar ja Juta Kübarsepp

Опубликовано: 03.02.2014

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё