Статьи и новости

Barro maja Tallinna Loomaaias

Suvi on täies hoos, nüüd palun kõiki kohvikusse ja loomaaeda!

Barro maja ei ole ahvipuur ega ka ussikonteiner...
... vaid hoopis näomaailngute maja. Läheb väike poiss Barro majja sisse - välja tuleb ämblikmees. Väikesed tüdrukud saavad printsessideks.

Batuudijuss valis Barro maja suviseks atraktsiooniks, kus näomaalinguid pakkuda.
Maja roheline lasuurvärv sobib hästi keskkonda ja elevandiluu värvi katus klapib rohelisega suurepäraselt. Maja just asubki elevandimaja läheduses.

Barro maja on 2,4 meetrit lai, 4,2 meetrit pikk ja 2,6 meetrit kõrge. Just selliste mõõtudega hoone tehakse täielikult tehases valmis ja tõstetakse ühes tükis autohaagisele. Maja paigaldatakse kraana abil, mis tõstab selle lihtsale postvundamendile. Kaunitar nimega Barro kaalub ühe tonni.
Kõik majad on soojustatud kvaliteetse kivivillaga, et kasutamine oleks võimalik kasvõi talvel. Kütmiseks on paigaldatud elektriradiaator, kuid vajadusel saab lisada kamina. Majad on seest ja väljast kaetud niiskuskindla kasevineeriga, mis on omakorda mitmekordselt töödeldud Remmersi puidukaitsevahenditega, kaitsmaks maja niiskuse ja UV-kiirguse eest. Katused on valmistatud spetsiaalselt Barro majade tarvis klaasplastist. See materjal võimaldab luua väga erilise ja vastupidava katusekuju. Samuti vähendab maja kuumenemist intensiivse päikese käes ja on vihmasabina ajal vaiksem kui plekist katus. Klaasplast katust saab valmistada värvitoonides vastavalt kliendi soovile.
Loe lisa Barro majade kohta siit!


 Источник: barrelmann.com

Источник: barrelmann.com

Barro maja sobib hästi aiamajaks, täiskasvanutele oma hobide realiseerimiseks, kui ka lastele mängumajaks  Источник: www.barrelmann.com

Barro maja sobib hästi aiamajaks, täiskasvanutele oma hobide realiseerimiseks, kui ka lastele mängumajaks Источник: www.barrelmann.com

Опубликовано: 04.06.2014