Статьи и новости

Interjöör kui kunstiteos: erk, julge ja uuenduslik bränd "A Shade Wilder"

Kodu, kuhu tahaks alati tulla ning kuhu on mõnus kutsuda külalisi. Interjöör, millest tahaks vaimustunult rääkida. Ruumidisain, mis mängib kõigi Teie ainulaadsuse tahkudega ning ei tekita kunagi tüdimust.
Teie fantaasia + A Shade Wilder tooted = harmoonilise, stiilse ja esimesest silmapilgust vallutava interjööriga.

A Shade Wilder brändi kreatiivne stuudio esitab teile väljakutse: olge julge, olge erinev, olge natuke metsik (wilder). Unikaalse interjööri loomine ning selle sisustuselementide leidmine võib ja peabki olema haarav tegevus. Teie interjöör – see on elu lava ja dekoratsioonid. Siin veedate te oma vaba aega, kohtute pere ja külalistega, korraldate romantilisi õhtuid, mängite lastega, tegelete igapäevaste asjadega. A Shade Wilder disainerid ja kunstnikud kutsuvad teid üles andma voli oma kreatiivsusele ning andma uus ja kordumatu hingus oma kodu individuaalsusele. Brändi tooted on suunatud neile, kes ei karda murda stereotüüpide ahelaid ja väljendada täies mahus oma loomingulisust.

Koostöös kuulsate disainerite ja kunstnikega on A Shade Wilder asutajad loonud brändi, mis pakub julget komplekset juurdepääsu interjööri kujundamisel. Toodete valik hämmastab mitte ainult oma laiahaardelisusega, aga ka kogu töömahuga, mis on kätketud igasse esemesse. Dekoori ja aksessuaaride elementide rikkus võimaldab peaaegu lõpmatut kombinatsioonide variante.

A Shade Wilder tooted:
Tooted, mis on esindatud A Shade Wilder kataloogis, avavad uue dimensiooni interjööridisaini sfääris. Nende abil saab luua eritahulisi, luksuslikke ja kaasahaaravaid, eredalt individuaalseid, interjööre. Tänu läbimõeldud ja hoolikalt välja valitud kollektsioonisisestele stiilisuundadele, annavad A Shade Wilder interjöörid võimaluse leida üles laia tundeskaala. Brändi toodete unikaalsus seisneb selles, et isegi iga üksikelement (tapeet, aksessuaarid, dekoor) on võimeline tooma interjööri uusi värskeid noote ning muutuma isegi keskpunktiks, mille ümber hakatakse üles ehitama kogu ülejäänud ruumi disaini.
A Shade Wilder leiab vastukaja nende hinges, kes on harjunud hindama kõrget kvaliteeti, unikaalset stiili ja eksklusiivsust.

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

Tapeedid
Brändi disainerid reisivad palju mööda maailma, koguvad tähelepanelikult informatsiooni kõigist eredadest trendidest disainimaailmas, jäädvustades oma nägemuse luksuslikesse tapeetidesse. Hetkel kätkeb A Shade Wilder tapeedivalik endas kuut stiilisuunda: Art Nouveau, geomeetria, fauna, floora, tapeedid flokkpihustustega ning unikaalse holograafilise kilega viimistletud tapeedid, mis tekitavad lummava visuaalse efekti.

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee

 Источник: moonavoor.ee

Источник: moonavoor.ee





Seinakaunistused
Siin on brändi loojate talent ja fantaasia avaldunud täies mahus. Seinakaunistuste kollektsiooni mahuvad mitte ainult aktuaalsete ja tuntud maailmakunstnike prindid ja reproduktsioonid, aga ka originaalsed 3D art-objektid, mille hulgas on isegi seinast „välja kasvavad“ musklites torsod, mis on käsitisi maalitud, kasutades erinevaid tehnikaid. Mõned dekoori elemendid on kättesaadavad vaid piiratud koguses, mis teeb teie ostu eriti eksklusiivseks.






Padjad
Isegi padjad, mida pakub A Shade Wilder, näevad välja kui kunstiobjektid! See on brändi üks populaarseimaid kaupu. Patjade välimine osa on valmistatud 100% puuvillast ning on katsudes väga pehme. Patjade disain on välja töötatud arvestades brändi kollektsiooni kuuluvaid tapeete ja rida teisi aksessuaare, mistõttu täiendavad nad suurepäraselt teie uut interjööri.






Küünlad
Lisage oma interjöörile viimane lihv aromatiseeritud ja stiilsete vahaküünaldega. Küünalde värv ja vorm sobivad peaaegu iga stiilisuunaga, mis on brändis esindatud.





Vaasid
Käsitööna valmistatud klaasist vaasid, mis on valminud kahe kaasaegse kunstnikust klaasissepa poolt, raamib suurepäraselt teie interjööris kaunist lillekimpu või on iseseisev aksessuaar. Vaase on piiratud koguses ning igaüks on unikaalne.



Peeglid
Sellistesse peeglitesse tahaks vaadata tavalisest tihedamini! Valmistatud erinevates värvitoonides ja vormides, on A Shade Wilder peeglid mitte ainult igapäevane tarbeese, vaid iseseisev aksessuaar, mis täiendab suurepäraselt kõiki A Shade Wilder interjööri elemente.




A Shade Wilder kataloogiga saate tutvuda Moonavoor Seinakattestuudios. Moonavoor Seinakattestuudio konsultandid vastavad meeleldi Teie küsimustele ja räägivad lähemalt erinevatest valikuvõimalustest.

Moonavoor sisustus OÜ
Järve keskus 0 korrus
Pärnu mnt. 238, Tallinn 11624
E-P 10.00 - 20.00
Tel: +372 61 43 455
Facebook

Опубликовано: 29.07.2014

Moonavoor Sisustus

тел.:
+372 614 3455
Адрес:
Veerenni 24 (Baltika kvartal), Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

смотреть ещё