Статьи и новости

JÄMERÄ maja Männikul

Jätkame JÄMERÄ majade tutvustamisega. Seekord on jutuks armas majake Männikul, Tallinna külje all.
Majaomaniku enda kommentaar: „..peamisteks argumentideks valikul oli, et tegemist on kivimajaga ning samuti see, et Jämeral on mitmeid valmisprojekte, mille vahel valida. Tagantjärele võib ka öelda, et hinna ja kvaliteedi suhe oli parim, oleme makstud hinna eest saanud endale väga meeldiva, sooja ja hästi ehitatud (seda ka ehitusjärelevalve hinnangul) maja."
Maja projekteerimisel oli aluseks tüüprojekt Helmi.

Rohkem pilte Männiku maja kohta leiate siit>>>
Vaadake Jämerä projekte siit>>>

JÄMERÄ on põhjamaisesse kliimasse loodud funktsionaalne ja energiatõhus kivimaja kontseptsioon. Võimaluse on valida tüüpmajade kataloogist või lasta enda jaoks projekteerida sobiva planeeringu ja disainiga maja ning soovi korral tellida koos materjalipaketiga ka majakarbi püstitus.
JÄMERÄ terviklahendus omab lisaks headele soojapidavuse näitajatele ka mitmeid teisi, kuid seejuures mitte vähemolulisi eeliseid teiste materjalidega võrreldes. Olulisemad nendest on konstruktsiooni õhutihedus, külmasildade puudumine ning stabiilne sisetemperatuur tänu massiivsele seinale.
Facebook

 Источник: jamera.ee

Источник: jamera.ee

 Источник: jamera.ee

Источник: jamera.ee

 Источник: jamera.ee

Источник: jamera.ee


Опубликовано: 14.10.2014

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Мебельный щит – один из самых распространенных материалов в эпоху DIY. Магазины предлагают широкий выбор мебельного щита. Если с размерами и породами древесины все понятно, то как выбрать тип мебельного щита. Цельноламельный или сращенный? В этом поможет наша мини статья.

смотреть ещё