Статьи и новости

Unistus viis mäele

Looduslike materjalidega kooskõlas elamise võib sisustada ka talustiili harrastamata. Noorte kodu Mustamäel pakub mõnusat linnaromantikat ja sooje materjale, mis väga hästi sobivad ka paneelmajja. Võistlusel Kodu Kauniks pälvisid Triinu Laurits ja Paul Raid loodussõbraliku kodu eest auhinna 1500 eurot Safranilt.

Kes: Triinu Laurits, Paul Raid, inglise springerspanjelid Dellu ja Lonni.
Mis: 47 m² kahetoaline avatud köögiga korter.
Kus: Tallinnas Mustamäel.

Üllatused julgetele

Kui tulevast kodu esmakordselt vaatamas käidi, ei meenutanud vaatepilt reportaaži kauneima kodu konkursist, vaid elu hammasrataste vahele jäänuist, tunnistab Triinu. Hoolimata heidutavast esmamuljest otsustasid noored siiski suguseltsile kuuluva korteri korrastustööd ette võtta. Pauli soov oli teha võimalikult palju oma kätega ja hoiduda ka laenudest-liisinguist.

„Kui olime ligi kaks tonni materjali prügimäele viinud, selgus tõsiasi, et kõik on hulga kehvemas seisukorras, kui esmapilgul aimata suutsime,” tunnistab Triinu nüüd tollast ehmatust. „Mõtlesime plaate seina panna, aga seinast võis hoopis sõrme läbi torgata ja torustik pudenes laiali.” Õnn oli, et esimesel korrusel sai kõik otse järelkärule kallutada. Hallitus vohas märgruumides nii hullusti, et sees viibiminegi oli ohtlik. Kõik oskused tuli siin kokku koguda ja teha rohkem, kui varasem kogemus oleks toetanud.

Jaanuaris-veebruaris käisid noored igal õhtul pärast tööpäeva korteris veel tõsiselt rabamas. Aeg kiirustas tagant: üürikorterist tuli kevadeks välja kolida. Tegemist oli rohkem, kui ette kujutati, ja muresid jagus. Ohates tunnistab Triinu, et sai pisaraidki valatud. Aga allaandmine ei tulnud enam kõne alla. Aprilliks koliti alles pooleli tööde keskele ja maikuuks oligi üldjoontes kõik vajalik valmis.

ELU- JA SÖÖGITUBA. Ehituspoe riiulid on valgeks värvitud, toekas puukast sobib hästi telerialuseks. Источник: www.kodu-aed.ee

ELU- JA SÖÖGITUBA. Ehituspoe riiulid on valgeks värvitud, toekas puukast sobib hästi telerialuseks. Источник: www.kodu-aed.ee

Värvist puhastatud aknalauad sobivad hästi põrandaga ja lõõtskardin pakub piisavalt privaatsust. Seinad krohviti ja kaeti esmalt veekindla värviga, seejärel linaõliga kaetud puiduga, mis ei märgu.  Источник: www.kodu-aed.ee

Värvist puhastatud aknalauad sobivad hästi põrandaga ja lõõtskardin pakub piisavalt privaatsust. Seinad krohviti ja kaeti esmalt veekindla värviga, seejärel linaõliga kaetud puiduga, mis ei märgu. Источник: www.kodu-aed.ee

Soe puitpõrand ja valge värv loovad romantilise maakodu meeleolu.  Источник: www.kodu-aed.ee

Soe puitpõrand ja valge värv loovad romantilise maakodu meeleolu. Источник: www.kodu-aed.ee

VANA JA UUS. Laudpõrand, mis papi alt välja tuli, peitsiti mõnusalt siidiseks. Vana, sisseehitatud mööbel sai uued riiulid, käepidemed ja värvikihi ning tulemus on väga romantiline. Источник: www.kodu-aed.ee

VANA JA UUS. Laudpõrand, mis papi alt välja tuli, peitsiti mõnusalt siidiseks. Vana, sisseehitatud mööbel sai uued riiulid, käepidemed ja värvikihi ning tulemus on väga romantiline. Источник: www.kodu-aed.ee



 Источник: www.kodu-aed.ee

Источник: www.kodu-aed.ee
Loe lähemalt jaanuarikuu ajakirjast:

Kodu ja sisustus
- Mustamäe loodussõbralik kodu
- Spikerdaja 2015. aasta trendivihjed
- Elu kesk muusika kaja

Aed ja taimed
- Tubane mullavabrik vihmaussidega
- Tühjale kohale kasvanud aed
- Toataimetrendid 2015 ja tervislikud toataimed

Tee ise
- Seinakujundus üht- ja teistpidi tapeedist
- Kaunista tuba tapeediga
- Tool korda!

Täpsemalt loe artiklit siit!
Telli Kodu & Aed ajakiri siit!
Facebook

Опубликовано: 09.01.2015

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

смотреть ещё