Статьи и новости

Uus tekstiilkardinate kollektsioon Sunoreki salongides

Uue tekstiilide kollektsiooni loomise tarbeks käis Sunorek inspiratsiooni ja kvaliteetseid kangaid kogumas iga-aastasel Euroopa kõige suuremal sisustustekstiilide messil Heimtextil, Frankfurdis.

Lisaks kangaste lihtsale presenteerimisele, pööratakse seal suurt rõhku ka inspireerivatele n.ö trenditubadele, kus otsitakse loovust uuenduslikest lähenemisviisidest. Selle aasta suurejoonelisus, detailide rohkus ja intensiivsete kogemuste pakkumine näitab üha arenenumat tehnoloogiat, osavust ja hoolivust jätkusuutliku maailmavaate arendamiseks. Esikohale on seatud tarbija kui inimene, inimlikud emotsioonid, nahasõbralikud pinnad ja materjalid. Just selline lähenemisviis peegeldub tagasi ka 2015. aasta trendidest maailmas tervikuna kui ka Sunoreki uuest kollektsioonist.

 Источник: www.sunorek.ee

Источник: www.sunorek.ee


TUNNETUS - See on enda meelte heaoluks - mahedad heledad toonid, pehmed materjalid, erinevad struktuurid, karvased kangad, kerged ja lendlevad kangad, struktuurse pealispinnaga kangad.

MÄLESTUS - Lihtsad koed, äratuntavad materjalid, selged värvid. Midagi, mis meie ümber on kogu aeg olnud - väärtuslikku, siin ja praegu. Sotsiaalvõrgustikes suhtlemisel võid end ära kaotada, aga nende materjalide ja värvidega tunned end uuesti "kohal" olevana.

AVASTUS – Kosmosevärvid - eri tugevusega sinised ja mustad toonid, hõbedased ja kuldsed toonid. Põhirolli mängivad valgus ja keerukad pinnad. Pärlite ja hõbeniitide sära mängib valgusega.

MIX - Tänu maailmas domineerivale vabale suhtlemisele ja liikumisele, kaasatakse erinevate kultuuride värve ja mustreid. Neid kombineeritakse oma kultuurile iseloomulike värvide ja tekstuuridega ning sünnivad uued kooslused. See on modernne kultuuride pärand, milles on oluline roll taaskasutusel.

 Источник: www.sunorek.ee

Источник: www.sunorek.ee

Mustrite ja värvide valikul ollakse Sunoreki uue tekstiilkardinate kollektsiooni loomise juures lähtutud loodusest, mille rahulikud rohekad, beežikad ning naturaalsed toonid on särama löödud väikeste, kuid säravate värvilaigukestega. Klientidele soovitab Sunorek uue kollektsiooniga pakkuda eelkõige emotsionaalset ja pikaajalist väärtust.

Kangaste dekoratiivsus nii mustris kui ka struktuuris on kindlalt välja tõrjunud keerukad tekstiilkardinate disainilahendused. Kaunilt ja ühtlaselt lainetava kangaga külgkardinad ja tüllkardinad on oma ajatu lihtsusega moes ka käesoleval aastal. Suurema mustriga ja intensiivsema värviga kanga sobitamiseks interjööri soovitatakse valida tekstiilist roomakardina, mille mehhanismide valik Sunorekis võimaldab kardina avanemist nii ülevalt alla kui ka alt ülesse - viimane sobib eriti hästi põrandani ulatuvatele akendele.

 Источник: www.sunorek.ee

Источник: www.sunorek.ee

Uue tekstiilkardinate kollektsiooniga saate Sunoreki salongides üle Eesti tutvuda alates maikuust.

Lisaks pakub Sunorek valikust väljamineva kollektsiooni kangastest kardinaid koos valmistamisega 25% soodsamate hindadega.

SUNOREK müügisalongid
Facebook

Опубликовано: 20.04.2015

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Loft переводится с английского как «чердак», «верхняя часть склада». Это стиль заброшенных заводов и фабрик, которые еще в 40-е годы в Америке активно переделывались в творческие мастерские, офисы, а иногда и жилые квартиры.
Истоки распространения лофт-формата восходят к 60-м годам, к образу жизни и творчеству легендарного Энди Уорхола. Именно его квартира-мастерская «Фабрика» в loftstyle покорила нью-йоркскую богему и породила повальное увлечение лофт-интерьерами.

смотреть ещё