Статьи и новости

Põnev Eesti disainmööbel Milano EXPOl

Ettevõtte Toode AS materjalidest ja disainer Leonardo Meigase ideest alguse saanud disainmööbel on jõudnud Milano maailmanäitusele EXPO 2015.

Tegemist on teraskatuste tootmiseks kasutatavate suurte plekirullide sisudega, mis on tavapäraselt liimitud kihtkartongist ja annavad suurepärase võimaluse taaskasutada seni prügimäele rännanud materjali hoopis sisukamalt. Disainer Leonardo Meigas nägi neis mastaapsetes rullides toole, laudu, tugitoole ja järisid. Mitmed katsetused ja arendused on viinud paari aastaga tulemuseni, mis kaunistavad juba praegu kontoreid ja fuajeesid Eestis. Nüüd on käes kord asuda vallutama maailma.

 Источник: www.toode.ee

Источник: www.toode.ee

Toode AS-il on hea meel, et suudavad anda oma tootmisjäägid või tooraine sellisel moel taaskasutusse. Kui ettevõtte peamine tooraine - metall - on igati loodussõbralik ja taaskasutatav materjal, siis nüüd on leitud sisuline rakendus ka nendele vähestele jääkidele, mis meie majapidamises tekivad.

Toode AS on oma veerandsaja tegevusaasta jooksul loonud laialdaste kasutusvõimalustega tootevaliku, millele lisandub ajapikku aina uusi ja põnevaid lahendusi, nagu ka käesolev mööbel. Humoorikamast vaatenurgast sai rulli sisudest mööbel alguse tegelikult ettevõtte töömeeste vaimukustest ligi 10 aastat tagasi, kui kujundati endale rullide sisudest ja kaubaalustest puhkenurka nii diivaneid, toole kui laudu. Et sellest kunagi saab tõsine tootmisharu, ei julgenud keegi ette näha.

 Источник: www.toode.ee

Источник: www.toode.ee

AS Toode osalusega ettevõte OÜ Up Rolls on käeoleva disainmööbli arendaja, tootja ja müüja Eestis.

Toode AS kontaktandmed üle Eesti
Facebook

Опубликовано: 28.05.2015

Toode AS Peakontor

тел.:
+372 659 9400
Адрес:
Kasesalu 2, Saue, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

смотреть ещё