Статьи и новости

Eesti Rahva Muuseum on ehitatud Aeroci poorbetoonplokkidest

Tartus valmiva Eesti Rahva Muuseumi hoidlate seinad on ehitatud Aeroci poorbetoonplokkidest, mis on laotud puhta vuugiga ja mis jäävadki viimistlemata. Selliseid puhta vuugiga Aeroci seinu on ERM-is kaks varianti – Aeroc Classic 250mm plokkidest laotud seinad ja Aeroc Element 50 plaatidega kaetud betoonseinad. Antud lahenduse valisid projekteerija ja tellija seepärast, et viimistlemata poorbetoonil on väga hea õhuniiskuse tasandamise võime, mis on oluline hoidlates ühtlase sisekliima tagamisel.

 Источник: www.aeroc.ee

Источник: www.aeroc.ee

2005. aastal kuulutati välja rahvusvaheline arhitektuurikonkurss ERMi uue peahoone ehitamiseks. 2006 jaanuaris valiti võitjaks arhitektuuribüroo SARL d` Architecture Dorell Ghotmeh Tane võistlustöö. Hoone hilisemas projekteerimises osalesid veel Eesti projektbürood HG arhitektuur ja Novarc Group. Ehituse peatöövõtja on Fund Ehitus. Pildigaleriiga saad tutvuda siin.

Vaata täpsemalt www.aeroc.ee

Aeroc Jämerä on Aeroc International gruppi kuuluv poorbetoontooteid valmistav ehitusmaterjalitootja. Lisaks Aeroci ehitusmaterjalidele pakub ettevõte Jämerä kaubamärgi all kivimaja terviklahendust alates arhitektuursest projekteerimisest kuni kinnise majakarbi püstitamiseks vajaliku majakarbi komplekteerimiseni. Peale Eesti müüakse tooteid Aeroci ehitusmaterjalidena või Jämerä majakomplektidena kõikidesse Balti ja Skandinaavia riikidesse ja ka Peterburi ning Kaliningradi piirkondadesse Venemaal.

Опубликовано: 08.06.2015

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Мебельный щит – один из самых распространенных материалов в эпоху DIY. Магазины предлагают широкий выбор мебельного щита. Если с размерами и породами древесины все понятно, то как выбрать тип мебельного щита. Цельноламельный или сращенный? В этом поможет наша мини статья.

смотреть ещё