Статьи и новости

Sunorek annab nõu, kuidas interjööri lihtsate lahendustega muuta

Sageli tunneme, et vajame kasvõi väikest vaheldust või uut aktsenti elutuppa, magamistuppa või kööki. Üks lihtsamaid viise ruumi värskema ilme loomiseks, on aknakatted - kui kardinad saavad uuenduskuuri, on mõnusam ka pikkadel sügisõhtutel kodus olla.Hästi valitud tekstiilidega saab lihtsa vaevaga anda ruumile uuem nägu - kanga ilu ja disain on sama tähtis kui selle otstarve.

 Источник: sunorek.ee

Источник: sunorek.ee
Olenevalt akendest ja reaalsetest vajadustest, on võimalusi ruumi värskendamiseks mitmeid - kas kombineerida omavahel erinevate avamisviisidega roomakardinad ja suured lopsakad külgkardinad, või hoopis hoida aknakatete abil minimalistlikku stiili, mängida mustrite ja värvidega. Tekstiilkardin on hubane, vähendab soojuse kadu ja avarate ruumide kaja.

 Источник: sunorek.ee

Источник: sunorek.ee
Elutuppa soovitab Sunorek julgemaid ja efektsemaid mustreid - see on ruum, kus veedame enamus oma ärkveloleku aja kodus ja see võiks olla koht, kus lasta oma loovusel lennata - samas ei tohi ruum muutuda väsitavaks. Sunorek soovitab geomeetrilisi mustreid, kuid trendikas on ka looduslähedane värvipalett - näiteks roheline värv selle erinevates varjundites - lopsakad ja ehk pisut eksootilised khaki,- laimi - ja mururohelised toonid.

 Источник: sunorek.ee

Источник: sunorek.ee
Magamistuba võiks olla kujundatud rahulikemas värvitoonides - seal mõjuvad hästi naturaalsed toonid, linased kangad ning veidi vanamoodsad lillemustrid.
Värvitoonidest soovitab Sunorek kombineerida sügavsinist, mererohelist, tumesinist, halli ja helesinist ning samuti vaniljekollast, punakaspruuni, mandlipruuni, maasikapunast, apelsinioranži.


SUNOREK müügisalongid
Facebook

Опубликовано: 30.10.2015

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Loft переводится с английского как «чердак», «верхняя часть склада». Это стиль заброшенных заводов и фабрик, которые еще в 40-е годы в Америке активно переделывались в творческие мастерские, офисы, а иногда и жилые квартиры.
Истоки распространения лофт-формата восходят к 60-м годам, к образу жизни и творчеству легендарного Энди Уорхола. Именно его квартира-мастерская «Фабрика» в loftstyle покорила нью-йоркскую богему и породила повальное увлечение лофт-интерьерами.

смотреть ещё