Статьи и новости

Kivivann vastavalt tellija joonisele Kodustuudiost

Vannitoa sisustamisel tuleks vanni valides - lisaks selle kujule, vormile ja värvile - silmas pidada ka vanni materjali – kõige vastupidavamad, naturaalsemad ja ilusamad on muidugi kivist vannid. Kodustuudio tellib neid pikkade kogemustega Läti tootjalt Vispool.

 Источник: www.kodustuudio.ee

Источник: www.kodustuudio.ee

Naturaalsest materjalist kivivanne valmistatakse mitmes erinevas värvitoonis nagu ka malmvanne, kuid erinevus viimati nimetatutega esineb nii vastupidavuses kui ka tooteomadustes. Näiteks kivivannil on äärmiselt lihtne parandada värvikahjustusi, mis jäävad teravaimalegi silmale täiesti märkamatuks. Kuna 25aastase garantiiga standardse 1,70 meetri pikkuse kivivanni kaal on umbes 100 kilogrammi, on tegemist teiste kõrval oluliselt stabiilsema ning samal ajal palju paremini sooja hoidvama materjaliga.

 Источник: www.kodustuudio.ee

Источник: www.kodustuudio.ee

“Kivivanne saab tellida täpselt sellise värvi ja kujuga nagu hing ihaldab - neid on nii ümaraid, nurgelisi, lainetavaid, samuti aknalaua või kraanikausiga ühte sulanduvaid ning klassikalisi jalakestel vanne. Kivivanne saab tellida ka massaažidüüsidega,” tutvustab Kodustuudio tegevjuht Rivo Hiis. Keskkonnasõbralikult toodetud vann on väga vastupidav välistele keskkonnamõjudele, jäädes kahjustamatuks vee, kemikaalide ja UV-kiirguse poolt. Vastavalt kliendi soovile valmistab tehas samasse komplekti kuuluva kivist kraanikausi, dušialuse ning tasapinna ja võib kaunistada need sädeluse või marmorimitatsiooniga. Mugav ja kaunis lahendus on Rol-techniki dušinurk, mille klaasid on valmistatud vett ja mustust tõrjuva nanotehnoloogia põhjal.

 Источник: www.kodustuudio.ee

Источник: www.kodustuudio.ee

Et luua vannituppa veelgi luksust ning eripära, tasub tutvuda ka Kodustuudio segistivalikuga, mis on samuti suurim Eestis. Kui kroomi-, pronksi- ja kullakarva segistid on muutunud ehk liialt tavapäraseks, siis muude põnevate värvitoonide kõrvalt on saadaval näiteks ka Swarovski kristallidega või vääriskividega kaunistatud segisteid. Aastatepikkune kogemus Itaalia tootjatega näitab Hiisi hinnangul seda, et nende tooted peavad väga hästi vastu siinsele veele ning sobivad meie tarbijate maitsega.

Tutvu Kodustuudio pakutavate vannide valikuga siin ja segistite valikuga siin.
Kodustuudio siseviimistluskaubamaja kontaktid Tallinnas ja Tartus vaata siit.

Опубликовано: 22.02.2016

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё