Статьи и новости

Valguslahendused Tank garderoobisüsteemidele

Garderoobi planeerimisel selgitage välja oma pere vajadused ja soovid. Soovitav oleks üle vaadata kogu ruumi võimalikud valguslahendused, et siis vajadusel saaks ruumi lisavalgust planeerida koos garderoobisüsteemiga. Valgustus garderoobikapi osana lisab kasutusmugavust, on omanäoline disainielement ning valgusallikas eluruumis.

 Источник: www.tankindoor.ee

Источник: www.tankindoor.ee

Led-tehnoloogiad on viimastel aastatel palju arenenud ja taskukohasemaks muutunud ning jõudnud avalikust ruumist ka kodukasutajateni. Led valgus pole enam ainult külm, vaid valikus on ka soojad toonid. Avalikes ruumides kasutatakse enamasti külma valgust aga koduse meeleoluvalguse loomisel saab mängida soojemate toonidega. Just ühtlane valgusriba ja väikesed mõõtmed, erakordselt väike energiatarbimine ning ohutus (ei kuumene üle) ongi led valgustuse eelisteks.

Led-valgusriba saab kasutada erinevate mööblidetailide juures. Tanki led-valgussüsteemid on mööblilahendustesse integreeritud, mis muudavad valguselemendid diskreetseks ja pea märkamatuks hetkeni, mil valgust vajame. Valguslahenduste paigutamiseks on erinevaid võimalusi: integreerituna liuguste siinidesse, sahtli sisemustesse või riiuliplaatidesse süvistatuna. Tankil on välja töötatud spetsiaalne liuguste ülasiin, kuhu on võimalik led-valgustus paigutada ja seda kahel viisil: liuguste taha, mis valgustab kapi sisu, või siis liuguste ette, kus uste kinnises olekus saab valgustatud ka tuba.

 Источник: www.tankindoor.ee

Источник: www.tankindoor.ee
Tank led-valgustused on juhitavad puldiga või töötavad täisautomaatse liikumisanduriga. Puldiga reguleeritava (dimmerdatava) valgustugevusega saate lihtsalt luua hämaralt hubase või valgusküllase keskkonna.

Tihtipeale arvatakse, et nutikad garderoobisüsteemide lahendused on kulukad ja keerukad. Lähtudes kasutaja(te) vajadustest ja võimalustest, tuleks koos oma-ala spetsialistiga välja töötada parim valguslahendusega Tank garderoobisüsteem, mis pakuks rohkem ruumi elamiseks ja suurendaks kasutusmugavust.

Tutvu lähemalt just Sinu kodule sobivate võimalustega ja küsi nõu spetsialistidelt Tank salongidest üle Eesti. Uuri lisa ka Facebookist.

Опубликовано: 03.10.2016

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё