Статьи и новости

House Doctori värskeid kevad-suviseid sisustussoovitusi jagab Design Studio

House Doctori uue kataloogi peamised märksõnad on uued ideed ja värske mõtlemine - need tähistavad uut saabuvat hooaega ning uusi algusi. Kevad-suvine kataloog viib meid koos ilmade soojenemisega õue päikesepaistelistesse ning rohelistesse paikadesse - kohtadesse, mida me sombuses talveilmas tihti igatseme.

Kataloogi tooted ülistavad mõnusat olemist, kus üheskoos korraldatakse pidulikke kogunemisi ning keeratakse mõnusalt kerra hubastes nurkades. Avastades ja luues uusi trende, materjale ning värve, püütakse uue hooaja olemust meieni tuua, andes võimaluse välist värskust oma sisekujunduses kasutada. Uus kataloog on tuur multifunktsionaalse mööbli ja aksessuaaride seas, mis on väärt abimehed oma koduse interjööri personaalsemaks muutmisel.

 Источник: www.designstudio.ee

Источник: www.designstudio.ee

Sukeldudes soojematesse aastaaegadesse, nihkuvad ka värvitoonid. Kuigi me otsime rahustavat pelgupaika oma ärevast argielust, on värvid selle tunde äratamiseks kõike muud kui neutraalsed. Rikkalikud ning julged varjundid punastest, rohelistest ja sinistest koos loodusest inspireeritud tunnetusega loovad rahustava ning vaikse atmosfääri koos väikese dramaatilise puudutusega.

 Источник: www.designstudio.ee

Источник: www.designstudio.ee

Selle hooaja värvivaliku peamine palett on segatud neutraalsed värvid – valged, hallid ning looduse peened toonid. Ja kõige eelneva juurde on tintmustad detailid tõeline must-have. Must värv toob detailid eriliselt välja, rõhutades nende kuju ning luues julge graafilise välimuse.

 Источник: www.designstudio.ee

Источник: www.designstudio.ee

Uus hooaeg jätkab ka looduse tuppa toomise trendi. Vastukaaluks pidevas liikumises olemisele, soovime me kinni haarata asjadest, millel on lähedane side loodusega - alates taimedest ja lillededest kuni taimedest inspireeritud sisustuse kasutamiseni. Pole vahet, kas tegu on värskete maitsetaimedega köögis või õitsvate lilledega elutoas – mõlemad lisavad sisekujundusele värske puudutuse. Looduse roheline toon on sümbol uuenemisest, energiast ning kasvamisest – olles ideaalne värv esindamaks kevad-suvist hooaega. Roheline on selle hooaja teine must-have värvitoon.

 Источник: www.designstudio.ee

Источник: www.designstudio.ee

2017. aasta äratab meie seinad ellu esemetega, mis räägivad lugusid meist endast ning meie päritolust. Kunstist seinal saab oluline tööriist meie isiksuse väljendamisel ning koduse meeleolu loomisel. Sel hooajal saavad põhirõju kõik, mida tunneme puudutades – pehmed tekstiilid, linased prindid, tikandid ning 1970ndate sisustusest inspireeritu teeb jõulise comebacki. Traditsiooniline seinakunst, sealhulgas postrid, asenduvad väljendusrikka fotokunstiga, jäädvustades ehtsaid igapäevaseid hetki. Selle trendiga käivad veel kaasas õhulised geomeetrilistest kujunditest inspireeritud dekoratsioonid.

 Источник: www.designstudio.ee

Источник: www.designstudio.ee

Tähelepanu saavad sel hooajal ka multifunktsionaalsed esemed ja aksessuaarid. Suur hulk inimesi elab väikestel pindadel luues mööbliesemetele ülesande täita üheaegselt mitmeid erinevaid funktsioone. Varasem lähenemine „üks tuba – üks eesmärk“ on muudetud ning näiteks elutoast on saanud koht meelelahutuse, puhkamise, söömise ja isegi töötegemise jaoks. See vajab mööblit, mis suudab seda kõike.

 Источник: www.designstudio.ee

Источник: www.designstudio.ee

Tutvu House Doctori kataloogiga siin ning sobivat toodet otsi Design Studio e-poest või saada hinnapäring info@designstudio.ee.
Igapäevase inspiratsiooni saamiseks jälgi ka Design Studio Facebooki ja Instagrami.

Опубликовано: 18.01.2017

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё