Статьи и новости

Philipsi UHD LCD Android TV Ambilight pakub veel paremat pildi- ja helikvaliteeti

Philips on parendanud UHD LCD Android TV Ambilighti ja pakub veel paremat pildi- ja helikvaliteeti.

Pildikvaliteet
Pildianalüüs ja kalibreerimine teostatud SpectraCal Calman 2016 Ultimate for Business tarkvara, SpectraCal C6 kolorimeetri ning VideoForge ja Murideo SIX-G mustrigeneraatoritega.

Ilma pildiseadeid muutmata on pildikvaliteet standardrežiimis vilets – liiga palju siniseid toone, ebaühtlane värvigamma ning liialt küllastunud punased ja rohelised toonid koos valede tsüaansiniste ja fuksiinpunaste toonidega. Õnneks on saadaval ka tunduvalt parem pildikvaliteet. Selleks tuleb vaid pildiseadeid kohandada. Pildiseadete alt lülita ümber filmirežiimile (max heledus 206,8 nitti), ISF Day päevarežiimile (max heledus 338,5 nitti) või ISF Night öörežiimile (max heledus 244,5 nitti). Need eelseadistused (va vaikimisi seadistatud veidi liiga hele pilt) on alla 3. kriitilist taset deltaE 2000 vigade suhtes halliskaalal väga hästi häälestatud üle kogu signaali leviala (0–100%; 10%-liste sammudega). Kogu eelneva tulemuseks on hästi seadistatud õige gammaga teler, mille puhul on suhteliselt täpselt järgitud Rec.709 värvidiapasooni soovitust.


Enne ekraani mõõtmist nägime, et teleris on kasutatud tüüpilist IPS-paneeli. Nurga alt vaadates on värvide küllastatus endiselt hea, aga mustad toonid tunduvad sinakashallid ja helendavad, nagu on IPS-paneelide puhul tavaline.

Vaatamata erinevatele valikuvõimalustele (nt „Täiuslik kontrast“ ja pildikvaliteedi suhtes optimeeritud kontrastirežiimid), leidsime, et uue teleri puhul saab kasutada vanu trikke. Näiteks saab ANSI tulemusi parandada mõnesekundilise ooteajaga, kuna teler lülitab sisse nö globaalse ehk raami taustvalguse heleduse muutja. Nii on ekraanil paremad mustad toonid, aga samas väheneb tunduvalt maksimaalne heledus. Kui otsite heade mustade toonidega telerit, kaaluge mõnda teist VA-paneeli või parimal juhul OLED-paneeliga mudelit.
Philipsi telerite puhul on tavaliselt valged toonid (video kontrastsus) seatud kõige kõrgemale väärtusele, mistõttu ei ole heledates ekraani osades üksikasju hästi näha. Varem saime seda väärtust lihtsasti vähendada, aga mudeli 55PUS7502 puhul ei olnud see võimalik. Vaatamata sellele, kui palju me video kontrastsust vähendasime, püsisid valged toonid tasemel 232; võrdlustasemeks peetakse 235. Tavaliselt tõstame valgete toonide taset kuni 254-ni. Usume, et tegemist on tarkvaraprobleemiga, mis loodetavasti parandatakse järgmise tarkvarauuendusega.


Müra vähendamine oli nii P5 protsessori kui ka Perfect Pixel Ultra HD protsessori puhul sama tõhus. Täiustunud oli ainult MPEG müra vähendamine, mille puhul vähendas P5 efektiivsemalt ekraani triibulisust ja blokeerimist kui eelmine protsessor. TP Vision / Philips väidavad, et P5 protsessoriga toimib teler 50% võrra paremini ja pildikvaliteet on tunduvalt paranenud, aga tegelikult on see vaevu märgatav. Sellegipoolest hindame, et ettevõte täiustab pilditöötlust ning jagab paranduste kohta üksikasju, nagu näidatud FlatPanelsHD ülaltoodud videos.

Helikvaliteet
Sisseehitatud heliribaga ja teleri tagaküljel asuva valjuhääldiga on Philipsi mudeli 55PUS7502 heli oma klassi keskmisest parem. Inimeste hääled on selged ja stereohelist eraldatud ning kolme rõnga helitehnoloogia ühtlustab madalamad helisagedused ilma tavalist helitaset segamata.
Mudeli 55PUS7502 helikvaliteet sobib mittenõudlikele kasutajatele uudiste, telesarjade ja filmide vaatamiseks. Kui soovite aga midagi paremat, soovitame välist helisüsteemi, eelistatavalt sellist, mis koosneb AV-vastuvõtjast ja vähemalt stereo- või mitme kanaliga konfiguratsioonist, tekitamaks mõjuvama kodukino efekti.


Lisainfo: meedia@magnalabor.ee

Опубликовано: 31.07.2017

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

В салоне штор LAVINIITA появилась новая коллекция тканей от немецкого производителя Rasch Textil. Жаккард, искусственные меха и цветочные принты с 3D эффектом лишь малая часть представленных в коллекции тканей. Современный дизайн, актуальная цветовая палитра. Приходите, знакомьтесь и заказывайте понравившиеся материалы для декорирования Вашего дома, для реализации различных стилевых направлений.

Основные виды лестниц:  лестницы на косоурах

Основные виды лестниц: лестницы на косоурах

Качественная лестница - основа уютного загородного дома или квартиры. Все чаще дизайн пространства строится именно от лестницы, как самого крупного элемента интерьера. В такой ситуации важно выбрать правильно подходящий стиль и материал лестницы.

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год. Все модели отличаются интересным дизайном и качеством. В коллекции найдутся как покрывала со спокойным рисунком монохромных оттенков, так и с бросающимися в глаза, пёстрыми узорами.

Дуб или ясень? Выбираем свою породу древесины

Дуб или ясень? Выбираем свою породу древесины

Всю древесину, используемую в строительстве и мебели, делят на два типа: твердые и мягкие породы. Принцип разделения нетрудно определить по названиям, это - плотность древесины. Вообще изучением деревьев и лесов занимается отдельная наука, дендрология. В ней существует огромное количество различных классификаций, но для нас с вами важна только плотность.

Вторая молодость  для вашей мебели

Вторая молодость для вашей мебели

KATE.ee предлагает красивые эластичные итальянские чехлы, которые подходят на мебель любой формы, а необыкновенно простое удобство, приятно удивит вас. При помощи эластичных чехлов вы можете защитить вашу любимую мебель от быстрого износа, прикрыть старую обтертую кожу, а так же изменить без особых затрат дизайн помещения.

смотреть ещё