Статьи и новости

Hektor Light tutvustab valgustimaailmas noort ja uudset brändi Tooy


2015. aastal Itaalias loodud firma Tooy on võtnud oma missiooniks luua valgusteid, mis on originaalsed, esteetiliselt kaunid ja funktsionaalsed. Meeskonda kuuluvad disainimaailma ühed kogenumad loojad, kes teevad koostööd oma ala spetsialistidega tehnika ja tööstuse valdkonnast.

Kirega loodud valgustid on inspireerivad, paistavad silma oma dünaamilise disaini ja eneseirooniaga. Lihtsate arhitektuursete vormide ja geomeetriliste kujundite taga peitub aga suur hing.

 Источник: www.hektor.ee

Источник: www.hektor.ee

Tooy valgustid sünnivad täiesti uue disainikontseptsiooni alusel - iga staatiline objekt on kujundatud eesmärgiga lisada sellele dünaamika, mis muudaks valguslahendused mitmekesisemaks ja unikaalsemaks. Just tänu valgustite multifunktsionaalsusele sobituvad need erinevatesse interjööridesse, kuid säilitavad ikka oma olemuse. Need on valgustid, mis on vormitud vastama erinevatele vajadustele.

 Источник: www.hektor.ee

Источник: www.hektor.ee

Mitmeotstarbelisi valgusteid leiab valikus veelgi - näiteks rippvalgustile Quadrante on võimalik juurde tellida riiuliplaat, millele saab paigutada lilli, raamatuid, küünlaid jms.

 Источник: www.hektor.ee

Источник: www.hektor.ee

Tooy eesmärgiks on luua elegantseid valgusteid, mis on mängulised, eristuvad, uuenduslikud ning funktsionaalsed - see neil on ka õnnestunud.
Brändi mantra on: riku reegleid, kuid loo lahendusi!

Uuri põnevaid lahendusi veel siit valikust.

Uudse kaubamärgi põnevaid tooteid leiad Hektor Lighti salongist, Pärnu mnt 139C.

www.hektor.ee
Facebook

Опубликовано: 09.10.2017

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё