Статьи и новости

Silmapaistev stiil esmaklassiliseks vannitoasisustuseks hansgrohelt

Uued hansgrohe Metropol-sarja segistid paistavad silma oma läbivalt geomeetrilise disainikeele poolest. hansgrohe on koostöös oma pikaaegse partneri Phoenix Designiga välja töötanud siiani kõige mitmekesisema segistite sarja. Sarja tooteid ei pakuta mitte ainult kolme tüüpi käepidemetega, vaid see on ka esimene tootesari, kuhu kuulub ka põrandale paigaldatav valamusegisti eraldi asetsevate valamute juurde.

Uute Metropoli sarja kuuluvate segistite silmatorkav disain on omalaadne, mis väljendub geomeetrilistes kontuurides, kus ümarpinnad ja nelinurgad sulanduvad sujuvalt suurte pindadega, millelt valgus õrnalt tagasi peegeldub. Risttahukakujuline korpus esindab elegantset modernset esteetikat. Paralleelse asetusega käepide ja segistitila täiendavad teineteist harmooniliselt. Ruudukujuline alusplaat on kooskõlas üldise disainiga.

Uues Metropoli kollektsiooni segistites on ühendatud geomeetriline täpsus selgelt eristuva disainiga. Источник: www.hansgrohe.ee

Uues Metropoli kollektsiooni segistites on ühendatud geomeetriline täpsus selgelt eristuva disainiga. Источник: www.hansgrohe.ee

ComfortZone võimaldab suuremat liikumisvabadust

Valamusegisteid pakutakse neljas kõrguses, mis võimaldab valida toote vastavalt oma vajadusele, kas käte pesemiseks, habemeajamiseks või anumate veega täitmiseks. Peale selle pakutakse kahte varianti hansgrohe Metropol 100 valamusegisteid: tila pikkusega 160 mm või 190 mm, olenevalt kasutusvajadusest. Kõrge pöörleva tilaga segistid on suurepärane valik, kui on näiteks vaja kraani all juukseid pesta. Uus põrandale toetuv Metropoli valamusegisti, mille kõrgus on 1200 mm, ei ole vannitoas mitte ainult visuaalselt pilkupüüdev element, vaid seda on ka lihtne paigutada, mistõttu on see toode hea täiendus eraldi asetsevate valamute juurde. Stiilse ruumi loomiseks kuuluvad Metropoli sarja ka duši- ja vannisegistid, mida saab paigaldada nii seina peale kui seina sisse. Põrandale paigaldatav vannisegisti on sobiv ja atraktiivne lahendus keset ruumi asetsevate vannide juurde.

Erinevad käepidemed ja veevoolu reguleerimise võimalused

Metropoli segistite loomisel värskendasid disainerid edukat avaga käepidet (loop-handle). Lisaks sirgetele siledapinnalistele käepidemetele pakub hansgrohe klientidele mudelite valikut, millel on kasutatud peenejoonelist avaga käepidet. Kolmas variant on Select-tehnoloogiaga segisti. Selles tootes on minimalistlik disain ühendatud intuitiivselt ja lihtsalt veevoolu reguleeriva Select-tehnoloogiaga: vee saab avada ja sulgeda ainult nupuvajutusega. Kui käed on seebised, saate nupule vajutada käeselja või käsivarrega, jättes segisti kuivaks ja puhtaks. Kasutatav tehnoloogia on mehaaniline ja toimib spetsiaalse tööelemendi abil. Selle lisamugavuse toimimiseks ei ole vaja elektrit ega lisaseadet valamukapis. Vee temperatuur valitakse Select-nuppu pöörates.

 Источник: www.hansgrohe.ee

Источник: www.hansgrohe.ee

Rahvusvaheliselt tegutseva Hansgrohe Grupi kvaliteetkaubamärk hansgrohe toodab dušše, dušisüsteeme, vannitoa- ja köögisegisteid, aga ka köögivalamuid. Oma rohkelt auhindu võitnud toodetega juhib hansgrohe veevoolu köögis ja vannitoas, kus veedetud aega hindavad inimesed kõrgelt, sest need on väärtuslikud hetked enda ja pere jaoks. Just neid hetki silmas pidades töötab hansgrohe välja uuenduslikke lahendusi, milles sulanduvad erakordne disain, kauakestev kvaliteet ja intelligentsed funktsioonid, mis muudavad sanitaartehnikaseadmete kasutamise eriti mugavaks. hansgrohe abiga saame veest suurepärase elamuse.

www.hansgrohe.ee
Hansgrohe ja Axor Facebookis

Опубликовано: 20.12.2017

Pharo/axor

тел.:
+372 682 6829
Адрес:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

НОВЫЕ ВЕЯНИЯ В АССОРТМЕНТЕ ИНФРАКРАСНЫХ БАНЬ

НОВЫЕ ВЕЯНИЯ В АССОРТМЕНТЕ ИНФРАКРАСНЫХ БАНЬ

IREDsauna это торговая марка, известная как импортер и оптовый и розничный продавец инфракрасных бань, которая является единственной в странах Балтии фирмой, предлагающей также комбинированные модели инфракрасных бань, таких как паровые бани, инфракрасные душевые панели и инфракрасные массажные бани. Фирма действует на рынке уже 9 лет.

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

В салоне штор LAVINIITA появилась новая коллекция тканей от немецкого производителя Rasch Textil. Жаккард, искусственные меха и цветочные принты с 3D эффектом лишь малая часть представленных в коллекции тканей. Современный дизайн, актуальная цветовая палитра. Приходите, знакомьтесь и заказывайте понравившиеся материалы для декорирования Вашего дома, для реализации различных стилевых направлений.

Основные виды лестниц:  лестницы на косоурах

Основные виды лестниц: лестницы на косоурах

Качественная лестница - основа уютного загородного дома или квартиры. Все чаще дизайн пространства строится именно от лестницы, как самого крупного элемента интерьера. В такой ситуации важно выбрать правильно подходящий стиль и материал лестницы.

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год. Все модели отличаются интересным дизайном и качеством. В коллекции найдутся как покрывала со спокойным рисунком монохромных оттенков, так и с бросающимися в глаза, пёстрыми узорами.

Дуб или ясень? Выбираем свою породу древесины

Дуб или ясень? Выбираем свою породу древесины

Всю древесину, используемую в строительстве и мебели, делят на два типа: твердые и мягкие породы. Принцип разделения нетрудно определить по названиям, это - плотность древесины. Вообще изучением деревьев и лесов занимается отдельная наука, дендрология. В ней существует огромное количество различных классификаций, но для нас с вами важна только плотность.

смотреть ещё