Статьи и новости

Uus Noble kollektsioon. Radis Furniture 2019


Elu kõige olulisemate tugevuste hulka kuulub oskus olla objektiivne. Sellest tuleb oskus hoida väikest distantsi ka sisekujundusvalikutega. Keegi ei soovi nörritada end ju kodukujundusega! Teinekord võib juhtuda, et siiski on asjad üpriski äärmusesse liikunud ja seega on aeg leida need õiged vastused, mis tuleksid abiks.

Kui hügieeniline on sinu kodu või kontor?

Radis Furniture uue mööblikollektsiooni NOBLE materjalivalikus on ikooniliselt skandinaavialik kõrgekvaliteediga tammespooni vineer, mis kaetud 2 mm paksuse naturaalse Forbo linoleumiga. NOBLE pakub hügieenilist valikut igasse interjööri. Tasub mõelda hoolikalt läbi, kui palju planeerida oma ruumi toataimi või on sinna juurdepääs lastel ja lemmikloomadel. Sellest tulenevalt võiksid ruumikujundusvalikud olla võimalikult murevabad, et kõik, mis on planeeritud püsiks kauem puhtana või oleks kergelt puhastatav.

Loe Forbo linoleumi kohta rohkem SIIT

Harmooniline keskkond

Juba elukeskkonna evolutsiooni algusaegadel oli püüd luua interaktsiooni sise- ja väliskeskkonna vahel ja nii on see ka tänapäeval. Vihmasest õuest tuppa tulevate lemmikloomade käpajäljed, aknast õhuvooluga saabuv õietolm - kõik see vajab kas teravat tähelepanu või muretut unustamist? Ruumikasutuses tuleb ikka rõõmule ruumi anda, seega sai ka NOBLE kollektsioon värvilisema ilme, et sul oleks tapeedi- ja tekstiilide valikul ikka mõnusam värviharmooniat luua.

Avasta Noble kollektsioon SIIT!




Опубликовано: 18.06.2019

Радис - Эстонский мебели для дома и сада

тел.:
+372 5558 5656
Адрес:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.