Статьи и новости

Sisusta kodukontor nii, et tööviljakus oleks maksimaalne

Kodus töötamisel on väga palju plusse, kuid, olgem ausad, omaette tegutsedes ei ole alati kerge produktiivsust säilitada. Ära siiski hakka end enneaegu materdama – madala tööviljakuse põhjuseks võivad olla objektiivsed asjaolud, näiteks mitte kõige õnnestunum töönurga kujundus. Siit leiad mõned nipid, kuidas sisustada oma kodukontor selliselt, et see soosiks igati töömõtetele keskendumist.


Kujunda töönurk minimalistlikus võtmes
Liigne kola ei mõju produktiivsusele hästi. Kuidas sa keskendud töömõtetele, kui laualt vaatab vastu Maxima ostukataloog, kus lubatakse nädala lõpuni grillkana eriti soodsa hinnaga?! Seega paiguta kõik lahtiselt vedelevad asjad kappi või riiulisse, vajadusel hangi hoiuruumi pakkuvaid mööblitükke juurde. Mõned asjad võiksid hoopiski digitaalkujule viia, näiteks paberdokumendid ja helisalvestised. Jälgi ainult, et kõik andmed oleksid kenasti varundatud.


Vali õiged värvid
Uuringutega on leitud, et looduslikud sinised ja rohelised toonid soosivad loomingulist mõtlemist, samal ajal kui punane aitab keskenduda detailidele ja endast maksimumi anda (allikas: 99u.com). Seega võiksid lisada oma kodukontorisse värve, mis suurendavad produktiivsust just sinu valdkonnas. Näiteks on reklaamiagentuuri Taevas kontor peaasjalikult rohelist värvi, samal ajal kui turvafirma G4Si kontoris kohtab väga palju punast. Võta nendest „päris“ kontoritest eeskuju ka oma töönurga sisustamisel.


Eelista ümarat mööblit
Ümaravormiline mööbel suurendab nii tööproduktiivsust kui ka loomingulisust, väidab üks 2011. aastal läbi viidud uuring. Tõepoolest – miks mitte vahetada rangevõitu kandiline töölaud ümarama vastu, mis mõjub ehk vähem piiravalt? Samamoodi võiksid sisse tuua ühe pehme tugitooli, kus vahepeal mõnusasti mõtteid koondada. Loobu liigsest rangusest ja näed, kuidas head mõtted lausa lendavad pähe.


Too kodukontorisse taimed
Taimed aitavad rahuneda ja mõtteid koondada. Kui sinu töö on pingeline, on potililled lausa hädavajalikud. Juba ühest-kahest rohelisest asukast piisab, et end õnnelikumana tunda. Rääkimata sellest, et taimed on lihtsalt ilusad.

Опубликовано: 20.02.2020

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Loft переводится с английского как «чердак», «верхняя часть склада». Это стиль заброшенных заводов и фабрик, которые еще в 40-е годы в Америке активно переделывались в творческие мастерские, офисы, а иногда и жилые квартиры.
Истоки распространения лофт-формата восходят к 60-м годам, к образу жизни и творчеству легендарного Энди Уорхола. Именно его квартира-мастерская «Фабрика» в loftstyle покорила нью-йоркскую богему и породила повальное увлечение лофт-интерьерами.

смотреть ещё