Статьи и новости

Milline on üks õige mänguri tuba?


Arvutimängurid teavad, et täieliku mänguelamuse saavutamiseks ei piisa heast PC build’ist, vaid seda peab toetama terve tuba. LED valgustusega arvutilaud, ergonoomiline mänguri tool ning sahtliboksid ja riiulid erinevate konsoolide ja tarvikute hoiustamiseks aitavad luua keskkonna, milles saad segamatult mängu sisse elada.


Lühiajaliselt arvuti taga istumiseks sobib ka taburet või diivan, aga mitmeks tunniks arvutimängudesse sukeldumiseks on vaja tooli, mis peab vastu kauakestvad lahingud ning tagab hea istumisasendi.


Õige arvutitool peab olema vastupidav, mugav ja ergonoomiline – just nendele omadustele on mänguritoolide tootjad kõige enam rõhku pannud.

DXRacer mänguritoolid tõelisele gamer’ile pikemat selgitust ei vaja - need on paljude mängurite heakskiidu juba saanud.


Lisasime enda tootevalikusse McRacing toolid just selle pärast, et need ei jää alla DXRacer ega mõne muu kallima kaubamärgi toodetele. McRacing arvutitoolid on samuti ehitatud eesmärgil teha pikaajaline arvuti taga istumine võimalikult nauditavaks ja ergonoomiliseks.


McRacing arvutitoolidel on olemas kõik, mida ühelt healt mänguri toolilt oodata – kiikemehhanism, kuni 155 kraadi ulatuses reguleeritav seljatoe kalle, muudetav käetugede kõrgus ja suund ning seljatoe külge kinnituvad padjad, mis toetavad nii pead kui ka selga.


Mänguri ruum on justkui kodune meelelahutuskeskus - olgu selleks eraldi kontor või nurk magamistoas. Et kogu sisustus ilusti kokku sobiks, leiab McRacing tootevalikust ka spetsiaalselt mänguritele loodud arvutilaudu.


McRacing lauad on minimalistlikud ning mõõtudelt täpselt parajad, et pinnale ära mahutada hiir, klaviatuur ja üks või kaks monitori. Need on oluliselt vastupidavamad kui tavalised kirjutus- ja kontorilauad – tugev pulbervärvitud metallist konstruktsioon ja MDF-plaadist pealisplaat tugevdatud servakandiga.

Nagu üks õige mängurite laud olema peab, on McRacing arvutilaud varustatud mitmete avade kaablite korrastamiseks ja puldiga juhitava LED-valgustusega.


Tutvu kogu McRacing kaubavalikuga meie e-poes ja kasuta ostukorvis sooduskoodi RACE20 ning saa kõikidelt McRacing ja DXRacer toodetelt -20% allahindlust. Sooduskood kehtib kuni 31.03.2020.

Опубликовано: 21.02.2020

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё