Статьи и новости

hansgrohe FinishPlus viimistlus teeb segistist pilkupüüdva disainelemendi

FinishPlus.jpg/Autoriõigused: hansgrohe/Hansgrohe SE
Lisaks hästituntud kroompinnale on kaks hansgrohe segistisarja Metropol ja Talis E nüüd saadaval ka viies uues värvitoonis:
mattmust, mattvalge, poleeritud optiline kuld, harjatud pronks ja harjatud m

FinishPlus.jpg/Autoriõigused: hansgrohe/Hansgrohe SE Lisaks hästituntud kroompinnale on kaks hansgrohe segistisarja Metropol ja Talis E nüüd saadaval ka viies uues värvitoonis: mattmust, mattvalge, poleeritud optiline kuld, harjatud pronks ja harjatud m

Hansgrohe kaubamärk pakub nüüd kõigile trendinäitajatele oma kahte kõige populaarsemat tootesarja uute pinnakatetega. hansgrohe FinishPlus võimaldab teil näidata oma stiili ja luua vannituppa või kööki interjööri, mis peegeldab ainulaadsel viisil teie isikupära.



Nende uute kõrgkvaliteetsete pinnakatetega pakub hansgrohe tervet hulka ruumikujundamise võimalusi. Näiteks kaks segistiseeriat - Metropol ja Talis E - on mõlemad nüüd saadaval uues viies värvitoonis. Metallikpinnad - harjatud must kroom, harjatud pronks ja poleeritud optiline kuld - on ideaalseks alternatiiviks neile, kes soovivad enamat kui lihtsalt kroom. Peened metallikvärvid ühendavad oskuslikult elegantsi ja modernsuse ning loovad ahvatlevad kontrastid nii tumeda kui ka heleda vannitoa interjööriga. Stiilse mattvalge ja mattmustaga leiavad moodsa arhitektuuri ja kontrastsete aktsentide fännid just selle, mida nad otsivad. Nende elegantne lihtsus lisab täiusliku viimistluse iga vannitoa kaasaegsele interjöörile.


Disainivabadus teie ideedele
Lisaks Metropol ja Talis E tootesarjadele on uutes pinnatoonides saadaval ka terve rida lisatooteid teistest sarjadest - eesmärgiga luua stiilne keskkond, mis vastab erinevatele nõudmistele: alates dušisüsteemidest ja üladuššidest kuni valamusifoonideni on saadaval kõik vajalikud komponendid, mis lisavad kas värvilise aktsendi või annavad soovi korral kogu vannitoale uue näo.

Muidugi kaasneb iga tootega hansgrohele omane kasutusmugavus ja disain: Metropol segistisari pakub tänu oma täpsele geomeetriale ja selgetele joontele unustamatult eristuva mulje. Talis E tootesari lisab moodsaid ja samas elegantseid aktsente oma kitsa koonusja kuju ning ideaalselt kooskõlas oleva käepideme ja segistitilaga, mis annavad tootele ajatu välimuse.




Mugavuse osas ei ole vaja kompromisse teha, sest kaks tootesarja pakuvad tänu kolmele erinevale kõrgusele (ComfortZone) õige lahenduse nii liikumisvabadust kui ka valamu suurust ja kuju silmas pidades.

Ja kui teil FinishPlus värvitoonidest veel küllalt pole saanud, siis saate ka oma kööki hansgrohe uute värviliste pinnakatetega segistite abil koloriitseid aktsente lisada.
Inspiratsiooni ja lisainfot FinishPlusi kohta saate SIIT

hansgrohe loob innovatiivseid lahendusi köökide ja vannitubade jaoks, kus on ühendatud intelligentne funktsionaalsus, väljapaistev disain ja kestev kvaliteet. Lõuna-Saksamaal Schwartzwaldi piirkonnas asuv rahvusvaheliselt tegutsev Hansgrohe grupp müüb hansgrohe kaubamärgi all tippklassi dušše, dušisüsteeme, vannitoa- ja köögisegisteid ning köögivalamuid.


Hansgrohe asutati aastal 1901. Oma paljude auhinnatud toodetega juhib see traditsiooniline kaubamärk veevoolu nii köögis kui ka vannitoas. Kuna seal veedavad inimesed aega, mida nad kõige rohkem väärtustavad ja kogevad erilisi hetki kokkupuutes veega. hansgrohe arendab välja targa kodu lahendusi, mis rikastavad inimeste igapäevaelu ja toovad kodudesse rohkem kasutusmugavust ja turvalisust.
hansgrohe.

Meet the beauty of water.

Uute kõrgkvaliteetsete pinnaviimistlustega pakub hansgrohe mitmekesise valiku vannitoa disainimiseks.

Uute kõrgkvaliteetsete pinnaviimistlustega pakub hansgrohe mitmekesise valiku vannitoa disainimiseks.


hansgrohe FinishPlus võimaldab anda vannitoale või köögile soovitud karakteri, mis peegeldab teie unikaalseid maitse-eelistusi.

hansgrohe FinishPlus võimaldab anda vannitoale või köögile soovitud karakteri, mis peegeldab teie unikaalseid maitse-eelistusi.


hansgrohe FinishPlus toob segistid esile nende täiuslikkuses.

hansgrohe FinishPlus toob segistid esile nende täiuslikkuses.

Опубликовано: 19.01.2021

Pharo/axor

тел.:
+372 682 6829
Адрес:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

НОВЫЕ ВЕЯНИЯ В АССОРТМЕНТЕ ИНФРАКРАСНЫХ БАНЬ

НОВЫЕ ВЕЯНИЯ В АССОРТМЕНТЕ ИНФРАКРАСНЫХ БАНЬ

IREDsauna это торговая марка, известная как импортер и оптовый и розничный продавец инфракрасных бань, которая является единственной в странах Балтии фирмой, предлагающей также комбинированные модели инфракрасных бань, таких как паровые бани, инфракрасные душевые панели и инфракрасные массажные бани. Фирма действует на рынке уже 9 лет.

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

Новая коллекция тканей для штор "ETERNITY" (RASCH)

В салоне штор LAVINIITA появилась новая коллекция тканей от немецкого производителя Rasch Textil. Жаккард, искусственные меха и цветочные принты с 3D эффектом лишь малая часть представленных в коллекции тканей. Современный дизайн, актуальная цветовая палитра. Приходите, знакомьтесь и заказывайте понравившиеся материалы для декорирования Вашего дома, для реализации различных стилевых направлений.

Основные виды лестниц:  лестницы на косоурах

Основные виды лестниц: лестницы на косоурах

Качественная лестница - основа уютного загородного дома или квартиры. Все чаще дизайн пространства строится именно от лестницы, как самого крупного элемента интерьера. В такой ситуации важно выбрать правильно подходящий стиль и материал лестницы.

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год

В LAVINIITA поступила новая коллекция покрывал и подушек на 2015 год. Все модели отличаются интересным дизайном и качеством. В коллекции найдутся как покрывала со спокойным рисунком монохромных оттенков, так и с бросающимися в глаза, пёстрыми узорами.

Дуб или ясень? Выбираем свою породу древесины

Дуб или ясень? Выбираем свою породу древесины

Всю древесину, используемую в строительстве и мебели, делят на два типа: твердые и мягкие породы. Принцип разделения нетрудно определить по названиям, это - плотность древесины. Вообще изучением деревьев и лесов занимается отдельная наука, дендрология. В ней существует огромное количество различных классификаций, но для нас с вами важна только плотность.

смотреть ещё