Статьи и новости

Kaasaegsete tehnoloogiate võimalused: köögitehnika juhtimine nutiseadme abil

Kodumasinad on meie elu lahutamatu osa. Kuigi me saaksime ilma erinevatemköögiseadmeteta ellu jääda, tegelikult muudavad need elu palju lihtsamaks ja kiirendavadmpalju tööd. Kuna köögitehnika on nii nõutud, pakuvad nende tootjad pidevalt erinevaidmuuendusi. Viimasel ajal on paljud traditsioonilised seadmed muutumas nutiseadmeteks ja memoleme nende võimete üle üllatunud. Kui olete huvitatud lihtsast kodutehnikast nutika köögimpoole liikumisest, võib see artikkel teid aidata. Kutsume teid tutvumampopulaarsematemnutikate köögiseadmete ja nende eelistega.


Automaatsed kohvimasinad
Hommikul värskelt valmistatud kohvi joomine ilma valmistamisprotsessiga paljumpingutamata võib olla üks elu suurimaid naudinguid. Kui valite õige kohvimasina, saab sellestmteie parim sõber. Ja kuna tänapäeval muutub iga seade nutikaks, pole ka kohvimasinad erand. Nagu juba arvata võib, on mõne kodumasinatootja kohvimasinaid võimalik juhtida telefonimabil. See võimaldab teil programmeerida kohvi valmistamise aega, seega saate seadistadamkohvimasina alustama kohvi keetmist enne, kui ärkate, seega ärkate värske kohvi aroomimpeale. Kohvimasina saab sisse lülitada ka voodis lamades ning hakata kohvi valmistamampäevadel, mil teil pole seadistamisega tegelemiseks aega. Sellised funktsioonid on muutunudmäärmiselt kasulikuks ka inimestele, kes on harjunud kodus töötama, kuid soovivad nautidamkohvipause ilma palju aega raiskamata.


Nutikate kohvimasinate teine aspekt on see, et need määravad suurepäraselt kohviubade, vee ja piima proportsioonid, nii et naudite täiuslikku maitset iga päev. Mõned nutikad kohvimasinad võimaldavad telefoniäpi vahendusel kaugjuhtimisega reguleerida vee temperatuuri, ubade jahvatusastet ja kohvi kangust ning paljusid funktsioone saab aktiveerida häälkäsklustega.

Ahjud
Nutikaahjuga on toidu valmistamine kiirem ja lihtsam, kuid kahjuks ei saa see kõike teie eest ära teha. Toitu tuleb ikkagi pesta, koorida, lõigata ja muul viisil töödelda. Siiski on mitmeid nutika ahju funktsioone, mis võivad teid aidata. Üks kasulikumaid on seadme juhtiminetelefoni abil. Oletame, et lahkute töölt ja teate, et soovite ahjus õhtusööki valmistada, te saate telefoni abil ahju sisse lülitada ja koju jõudes on see juba kuum. Tuleb vaid toit sisse panna ja küpsemist oodata. Asendamatuks võib osutuda ka kaugjuhitav on/off funktsioon, kui jääb ahju koju sisselülitatuks ning teie peatate kusagil ootamatult. Kõik, mida peate tegema, on ühenduda nutitelefoni installitud rakendusega ja saate ahju hõlpsalt välja lülitada, kus iganes te viibite.

Teine nutikate ahjude eelis, mida tasub mainida, on see, et kui oled ahjust eemal ja hoiatussignaale ei kuule, saate telefoni küpsetusaja lõppemise kohta teateid. Samuti saate teate, kui kasutate steigi temperatuuri mõõtmiseks termomeetrit. Nutikas ahi annab teile teada, et praad on suurepäraselt küpsetatud ja on aeg lõunatada.

Kuid hoolimata nendest kaasaegsetest lahendustest on toiduvalmistamine tänapäevasele tehnoloogiale endiselt keeruline ülesanne. Kuidas meie köögid tulevikus välja näevad, näed siit.

Külmkapid
Kuna külmkapid on üks nendest köögiseadmetest, mis on pidevalt sisse lülitatud, võivad selle nutikad funktsioonid väga kasulikud olla. Nutikate külmkappide kõige olulisem omadus on ukseandurid, mis võimaldavad telefonil vastu võtta teate lahtiselt külmkapi ukse jätmisest.
See funktsioon on eriti kasulik väikelapsi kasvatavatele peredele. Kui laps jätab kogemata külmkapi lahti ning teid ei ole läheduses, siis saate nutiseadmesse teate, et külmkapp ei ole korralikult suletud ja võite selle kohe sulgeda. See aitab säästa elektrit ning hoida tooteid
värskena kauem.

Teine nutikate külmkappide suurepärane omadus, mis on mõnel külmkapi mudelil, on esiuksel sisseehitatud LCD-ekraan, mida saab kasutada pere teadetetahvlina. See näitab kalendreid, mis sünkroonitakse teie pere telefonide kalendritega. Samuti on LCD-ekraan suurepärane koht teistele pereliikmetele sõnumi või meeldetuletuse jätmiseks. Kui külmik on silmapaistvas kohas, saab ekraani kasutada suure tahvelarvutina retseptide otsimiseks või lemmiksaadete vaatamiseks.

Nutikate külmikappide üks arenenumaid omadusi on külmiku sisseehitatud kaamera, mis võimaldab poes viibides heita pilgu külmkapi sisule, kui ei mäleta, millised toidud kodus puudu on. See uuendus on siiski saadaval vaid vähesel hulgal mudelitel. Samuti võivad nutikatel külmikutel olla isegi toodete aegumiskuupäevad ning need hoiatavad teid, kui on aeg mõned tooted ära kasutada, enne kui need aeguvad.

Nõudepesumasinad
Tõenäoliselt ei eksi me, öeldes, et igaüks naudib söömist palju rohkem kui nõude pesemist. Selles osas on nõudepesumasinad asendamatud abilised, mis säästavad aega ja vett. Kuid kas nutikatel funktsioonidel võib olla täiendavaid eeliseid? Integreeritud nutikate funktsioonidega nõudepesumasinad on sageli turul kõrgeima kvaliteediga. Näiteks on neil paremad filtrid, võimsam veejuga ja suurem nõudepesuruum. Lisaks on nutikatel nõudepesumasinatel tavaliselt rohkem erinevaid funktsioone ja pesuprogramme.

Loomulikult saab nutikaid nõudepesumasinaid juhtida ka telefoni teel ja see on ilmselgelt üks levinumaid optsiooni nutikate köögiseadmete puhul. Kodust eemal olles saate
nõudepesumasina sisse/välja lülitada või selle seisukorda kontrollida. Mõned nõudepesumasinate mudelid võimaldavad teil panna aja, milleks nõudepesumasin peaks teie nõud ära pesema, ning pesumasin hakkab ise pesema, et teie valitud ajaks nõud puhtana oleksid.

Veel üks tähelepanuväärne omadus on võimalus saada telefoni teateid loputusvahendi või pesuaine puudumise kohta. Kasulikud on ka andurid, mis tuvastavad nõude mustuse taseme ja mille abil saab valida sobivaima nõudepesuprogrammi. Lisaks võimaldavad mõned nõudepesumasinad jälgida nõudepesumasina energiatarbimist. See võib aidata säästa elektrit ja vett.

Seega tungivad nutikad köögiseadmed kiiresti meie kodumasinate hulka ja võivad teid üllatada oma võimetega. Paljud neisse sisseehitatud funktsioonid lühendavad oluliselt aeganõudvaid protsesse, muutes igapäevaelu lihtsamaks.

Опубликовано: 29.04.2022

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях