Статьи и новости

Kodukontori sisustamine Radisega

Kodukontori sisustamisel oleks hea arvestada järgmiste teguritega:

1. Valige funktsionaalne laud, mis sobib teie ruumi- ja töövajadustega, võttes arvesse ka selliseid tegureid nagu hoiustamine sahtlite näol ja tööväline kasutusvõimalus.
2. Eelistage mugavust ja ergonoomikat, valides kirjutuslaua ja tooli, mis soodustavad õiget kehahoiakut ja pakuvad reguleeritavaid funktsioone.
3. Arvestage oma kodukontori üldist stiili ja esteetikat, et kodukontori mööbel sulanduks sisekujundusega.
4. Investeeri kvaliteetsesse, vastupidavasse mööblisse, mis talub aja jooksul regulaarset kasutamist ja oleks soovi korral lihtsasti lahti ja kokku pannes kohta vahetatav.
5. Määrake oma kodukontori sisustuse eelarve, et leida tasakaal taskukohasuse ja kvaliteedi vahel, võttes samal ajal arvesse pikaajalist väärtust.


Ja siit meie soovitus- kodukontori võimalusega Pagoda. Just see õige! Piisava ruumiga mitmel eri tasapinnal ja unikaalse disainiga, on Pagoda kroonijuveeliks igas toas.

Pehmelt sulguvad täisavanevad peidetud sahtlisiinid avavad kolm mahukat sahtlit, mille laius on 66 cm, sügavus 32,5 cm, kõrgus 10,5 cm. Keskmise sahtli peal on ka töötasapind, mida saab kodukontori väljatõmmatava töölauana kasutada – kõrgus 78 cm. Välja tõstetavat töötasapinda saab soovi korral ka arvutialusena kasutada väljapool riiulit – näiteks diivanil istudes jne.


Valmistatud Koskisen 13 mm valgest vastupidavast kõrgsurvelaminaadiga (HPL) vineerist ning 16mm tammespooniga õlivahatatud vineerist.

Riiuliga PAGODA saad tutvuda 4roomi salongis Tallinnas, Pärnu mnt 110.

Опубликовано: 23.10.2023

Радис - Эстонский мебели для дома и сада

тел.:
+372 5558 5656
Адрес:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.