Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

Ideid veesõpradele

Nii kurb kui see ka poleks, hakkab suvi tasapisi lõpule jõudma. Küll aga ei kao see kuskile meie meeltest ning tasuks ehk mõelda viisidele, kuidas suvist tunnet pikendada. Kui soojale maale lendamiseks pole mahti, tuleb suve pikendada oma kodus ning väga edukalt saab seda teha basseini ääres lõõgastudes. Teil pole kodus veel basseini? Oleks viimane aeg selle peale mõtlema hakata ning siinkohal toomegi Teieni mõned ideed ja vahvad foto laiast maailmast.


Mõned fotodel olevad basseinid on just neile, kes jumaldavad ilusaid vaated. Väga närverahustav on mõnuleda vees ja nautida kaunist vaadet merele, järvele või mõnele muule veekogule.





Mjah, paljudel meist see koduses Eesti õnnestuks, sest eks kui meri või järv juba paistab, siis eelistame ikka sinna lipata, kui ilm vähegi kannatab.

Pildid on aga võrratud ja ahvatlevad:)





Kui armastate veesporti, siis saab edukalt pigaldada basseini, milles on näiteks korvpallikorv või võrk veepalli mängimiseks.


Kes ei armasta ujuda basseinis pikka maad, vaid eelistab vees logeleda, võib mõelda väiksemat sorti basseini peale, mis ei tähenda, et bassein peaks vähem luksuslik välja nägema.





Kui te just pingviini moodi karastunud ei ole, oleks Eesti kliimas väga otstarbekas paigaldada välibasseini ka veesoojendussüsteem, sest muidu võib mõnusa äraolemise asemel kringliks külmuda. Muidugi võib eelistada ka sisebasseini, kus saab spaa-mõnusid nautida aasta ringi olenemata ilmast.






Kui hakkate oma koju ostma või ehitama basseini, tuleks kaaluda kõiki plusse ja miinuseid. Bassein pakub lastele ja täiskasvanutele võimalust treeninguks ja erinevateks tegevusteks, kuid samas võib lastele ohtlik olla, seega peab mõtlema basseini turvalisusele. Samuti peab meeles pidama, et kui soovite pidevalt puhast ja korras bassein, nõuab see aega, raha või mõlemat. Kuid need negatiivsed pooled jäävad kindlasti alla kõigele positiivsele, mida kodubassein pakkuda võib!







Kas fotod panid sindki unistama ja mõtted liikuma?

Eestis on mitmeid häid spetsialiste, kes tegelevad basseinide ehituse ja paigaldamisega, seega pöördu aga julgelt ekspertide poole ja uuri võimalustest lähemalt.

Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod: www.freshome.com

Опубликовано: 21.08.2011

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Мебельный щит – один из самых распространенных материалов в эпоху DIY. Магазины предлагают широкий выбор мебельного щита. Если с размерами и породами древесины все понятно, то как выбрать тип мебельного щита. Цельноламельный или сращенный? В этом поможет наша мини статья.

смотреть ещё