Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Ideid veesõpradele

Nii kurb kui see ka poleks, hakkab suvi tasapisi lõpule jõudma. Küll aga ei kao see kuskile meie meeltest ning tasuks ehk mõelda viisidele, kuidas suvist tunnet pikendada. Kui soojale maale lendamiseks pole mahti, tuleb suve pikendada oma kodus ning väga edukalt saab seda teha basseini ääres lõõgastudes. Teil pole kodus veel basseini? Oleks viimane aeg selle peale mõtlema hakata ning siinkohal toomegi Teieni mõned ideed ja vahvad foto laiast maailmast.


Mõned fotodel olevad basseinid on just neile, kes jumaldavad ilusaid vaated. Väga närverahustav on mõnuleda vees ja nautida kaunist vaadet merele, järvele või mõnele muule veekogule.





Mjah, paljudel meist see koduses Eesti õnnestuks, sest eks kui meri või järv juba paistab, siis eelistame ikka sinna lipata, kui ilm vähegi kannatab.

Pildid on aga võrratud ja ahvatlevad:)





Kui armastate veesporti, siis saab edukalt pigaldada basseini, milles on näiteks korvpallikorv või võrk veepalli mängimiseks.


Kes ei armasta ujuda basseinis pikka maad, vaid eelistab vees logeleda, võib mõelda väiksemat sorti basseini peale, mis ei tähenda, et bassein peaks vähem luksuslik välja nägema.





Kui te just pingviini moodi karastunud ei ole, oleks Eesti kliimas väga otstarbekas paigaldada välibasseini ka veesoojendussüsteem, sest muidu võib mõnusa äraolemise asemel kringliks külmuda. Muidugi võib eelistada ka sisebasseini, kus saab spaa-mõnusid nautida aasta ringi olenemata ilmast.






Kui hakkate oma koju ostma või ehitama basseini, tuleks kaaluda kõiki plusse ja miinuseid. Bassein pakub lastele ja täiskasvanutele võimalust treeninguks ja erinevateks tegevusteks, kuid samas võib lastele ohtlik olla, seega peab mõtlema basseini turvalisusele. Samuti peab meeles pidama, et kui soovite pidevalt puhast ja korras bassein, nõuab see aega, raha või mõlemat. Kuid need negatiivsed pooled jäävad kindlasti alla kõigele positiivsele, mida kodubassein pakkuda võib!







Kas fotod panid sindki unistama ja mõtted liikuma?

Eestis on mitmeid häid spetsialiste, kes tegelevad basseinide ehituse ja paigaldamisega, seega pöördu aga julgelt ekspertide poole ja uuri võimalustest lähemalt.

Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod: www.freshome.com

Sisestatud: 21.08.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

Rohkem paindlikkust ja funktsionaalsust hansgrohe Finorise segistisarjaga

Rohkem paindlikkust ja funktsionaalsust hansgrohe Finorise segistisarjaga

Unistus vannitoast kui isiklikust heaolu-spaast ei saa tihti teoks. Pere vannitoaelu on tavaliselt
hoopis midagi muud: isikliku hügieeni protseduurid, koristamine, pesu leotamine - valamust
saab kiiresti igapäevaste tegevuste keskus. On hea, kui on selline valamusegisti, mis kõigega
toime tuleb. hansgrohe Finorise segistisarja väljatõmmatav versioon pakub palju
liikumisvabadust ja lihtsustab argirutiini. Kiire peapesu kraani all pole enam mingi probleem. Ja
kõigele lisaks on valamut ka lihtne puhtaks loputada. Ka on pesuämbreid või muid kõrgeid
anumaid lihtne selle väljatõmmatava otsikuga täita. Sügavamas valamus saab väikelast
vannitada või tema jalgu pesta. Olgu tegemist õrna PowderRaini või tavalise laminaarse
pihustijoaga, segisti veejuga saab ühe nupuvajutusega muuta. Kumbki pihustusrežiim ei
kasuta rohkem kui viis liitrit vett minutis.

vaata kõiki