Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

Ümmargused raamaturiiulid

Kuigi tänapäeval on elektroonilised raamatud aina populaarsust kogumas, on siiski kõigil kodus raamatuid ka vanamoodsal kujul. Raamatud annavad kodule hubasust ning jutustavad meile loo inimestest, kellele teosed kuuluvad, seega on täiesti mõistetav, et raamatuid hoitakse kodus nähtaval kohal. Kui tavaliselt on raamaturiiulid neljakandilised ning ühekülgsed, siis järgnevalt tutvustame Teile riiuleid, mis on sootuks põnevama kujuga – ümmargused.


Üldiselt on raamaturiiulid tehtud puidust, kuid Indias kujundas Kamat&Rozario Architecture ainulaadsed ümmargused riiulid, mis on betoonist. Neis on neli riiulit, kus oma lemmikteoseid või nipsasjakesi hoida. Selline riiul sobib hästi modernsesse sisekujundusse.


Ka Michaël Bihain on mõelnud nendele inimestele, kes armastavad interjööris modernseid lahendusi ning loonud minimalistlikud raamaturiiulid, mis kaunistavad Teie elutuba. Ümmargune „kapp“ koosneb mitmest lahtrist, kuhu saab raamatuid sisse panna. Kuna ühte riiulisse väga palju raamatuid ei mahu, siis on sellel riiulil pigem visuaalne kui praktiline väärtus ja ere värv tõmbab kõigi tähelepanu.


Yin ja Yang raamaturiiul toob oma ilusa ja lihtsa disainiga tasakaalu igasse koju. See võib tunduda uskumatu, kuid riiul ise on tehtud papist ning niivõrd hästi, et peab raamatute raskusele suurepäraselt vastu.


Doris Kisskalt on kujundanud FlexiTube’id, mis on ümberpaigutatavad raamaturiiulid. Neid saab väga edukalt kasutada ruumi jagamisel kaheks erinevaks osaks. Riiuleid on saadaval kahes erinevas suuruses ning kombineerida saab nii mitu toru nagu teile meeldib.


Parim koht lugemiseks on vaieldamatult akna all, kus on kõige rohkem päevavalgust. Fabio Galeazzo on muutnud selle paiga veel mõnusamaks, kujundades akna ümber ümmarguse raamaturiiuli. Ümmargune aken on juba iseenesest väga efektne, kuid värvilised raamatud seal ümber moodustavad täiusliku terviku.

Vahvat sisustamist ja lugemist!



Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod:
www.freshome.com
www.modecodesign.com
www.furnitureandhomedesing.com
www.inewidea.com
rrlibrary.blogspot.com

Опубликовано: 12.03.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё