Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

Võrkkiige mitu nägu



Tänapäeval on võrkkiige olemus muutunud, tavalise võrgust kiige asemel on erinevaid materjalivariante ning ka kujud ei pruugi olla traditsioonilist laadi. Pigem võiks neid nimetada rippvooditeks.
Lisaks sellele ei pea õõtsuma ainult õues mõnusa tuulekese käes, vaid rippkiikesid saab paigaldada ka tuppa.

Mõned võrkkiiged kinnitatakse endiselt nööride külge kahe puu vahele, kuid on ka neid, mis seisavad oma aluse peal.

Nii on mugav tõsta kiik täpselt sinna, kus seda hetkel vaja on ning suure elamise korral saab selle talveks isegi tuppa panna.

Kuigi vana head traditsioonilist võrkkiike võib olla raske välja vahetada, tuleks kaaluda uute eeliseid.
Ruudukujulised nelja kinnitusega lamamiskiiged on nii palju suured, et seal saab mõnuleda koos terve perega. Samuti ei jäta nöörid kehale valusaid vorpe.

Kui teie sooviks on kiikuda aga suure hooga, siis nelja kinnitusega võrkkiik seda paraku ei võimalda, pigem tegemist mõnulemise ja õõtsumise kohaga.


Osavamatel nobenäppudel on võimalus endale näiteks ka ise rippuv lavats meisterdada, mida siis pehme teki ja patjadega mugavaks muuta.


Kui paigaldate võrkkiige tuppa, siis saab muuta seda sisekujundusse sobivamaks erinevat värvi patjade ja kiige katetega.


Modernsesse koju sobiks aga võrkkiik, mis on tehtud inimese kehakuju järgi ning meenutab mugavalt tugitooli või lamamistooli.



Suvi pole enam mägede taga ning juba praegu on piisavalt soojad ilmad, et mõnusalt õues kiikudes lõõgastuda, seega valige endale sobivaim võrkkiik ning kolige puhkamiseks värske õhu kätte.



Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod: www.freshome.com
crookedbrains.net
apartmenttherapy.com

Опубликовано: 14.05.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё