Inspiration, interior design ideas, tips and tricks

Võrkkiige mitu nägu



Tänapäeval on võrkkiige olemus muutunud, tavalise võrgust kiige asemel on erinevaid materjalivariante ning ka kujud ei pruugi olla traditsioonilist laadi. Pigem võiks neid nimetada rippvooditeks.
Lisaks sellele ei pea õõtsuma ainult õues mõnusa tuulekese käes, vaid rippkiikesid saab paigaldada ka tuppa.

Mõned võrkkiiged kinnitatakse endiselt nööride külge kahe puu vahele, kuid on ka neid, mis seisavad oma aluse peal.

Nii on mugav tõsta kiik täpselt sinna, kus seda hetkel vaja on ning suure elamise korral saab selle talveks isegi tuppa panna.

Kuigi vana head traditsioonilist võrkkiike võib olla raske välja vahetada, tuleks kaaluda uute eeliseid.
Ruudukujulised nelja kinnitusega lamamiskiiged on nii palju suured, et seal saab mõnuleda koos terve perega. Samuti ei jäta nöörid kehale valusaid vorpe.

Kui teie sooviks on kiikuda aga suure hooga, siis nelja kinnitusega võrkkiik seda paraku ei võimalda, pigem tegemist mõnulemise ja õõtsumise kohaga.


Osavamatel nobenäppudel on võimalus endale näiteks ka ise rippuv lavats meisterdada, mida siis pehme teki ja patjadega mugavaks muuta.


Kui paigaldate võrkkiige tuppa, siis saab muuta seda sisekujundusse sobivamaks erinevat värvi patjade ja kiige katetega.


Modernsesse koju sobiks aga võrkkiik, mis on tehtud inimese kehakuju järgi ning meenutab mugavalt tugitooli või lamamistooli.



Suvi pole enam mägede taga ning juba praegu on piisavalt soojad ilmad, et mõnusalt õues kiikudes lõõgastuda, seega valige endale sobivaim võrkkiik ning kolige puhkamiseks värske õhu kätte.



Koostanud: Mirjam Nikolai
Fotod: www.freshome.com
crookedbrains.net
apartmenttherapy.com

Submitted: 14.05.2012

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all