Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

Voodipäise kujunduse ideid

Oma magamistoa voodis veedame kolmandiku oma elust või rohkemgi. Voodipäis moodustab magamistoas keskpunkti ja annab hiilgust kogu toale. Enamik poes müüdavaid voodeid on üsna igavavõitu või üldse ilma päiseta.


Sisekujundajad on välja pakkunud palju huvitavaid lahendusi, et kujundada voodi päis, mis sobiks kokku toa interjööriga. Selleks, et anda magamiskohale stiili ja hiilgust, pole tingimata vaja spetsialisti abi. Magamisaseme saab ka ise suurepäraselt põnevamaks kujundada. Kasutada võib selleks kunstiteoseid, seinavaipu, huvitavad antiik- või vanavara esemeid, seinalampe, fotosid ning dekoratiivpilte.


Voodipäise kujundamisel ei ole piire. Alljärgnevalt tutvume veel mõningate võimalustega, mida sisekujundajad on välja pakkunud.

Üks odavamaid ja säästlikumaid variante on ise meelepärane pilt maalida või joonistada. Veel võiks kasutada kujundamisel tahvelvärviga värvitud seina ning sinna oma loomingut visandada. See on suurepärane lahendus, kui soovite vaheldust, sest siis on Teil võimalus iga päev oma seinajoonistusi uuendada või hoopiski kallimale teateid jätta. Samas on kriiditahvel ka väga praktiline, sinna saab üles märkida kõik tähtsad toimingud või siis lihtsalt head mõtted, mis keset ööd on tekkinud.


Huvitavaks lahenduseks voodi päise kujundamisel on puidust kaubaaluste taaskasutus, pealegi on neid võimalik lausa tasuta soetada. Taaskasutada saab ka näiteks aknaluuke, vanu raame ja suuri seinakellasid. Enne vanade asjade ära viskamist, võiks hoolikalt mõelda, kas neid esemeid ei saaks hoopis voodi päise värskendamisel ära kasutada? Sest just selliste omapäraste ideede ja lahendustega võime koidikul ärgata unikaalse disainiga voodist.


Ka magamistoa seina saab palju elavamaks ja huvitavamaks kujundada, asendades nagi looma sarvedega, katkiste vanade nagidega või hoopis üksikute kapinuppudega, mis sobiks voodipäise ja toa interjööriga. Voodipäist saab kokku sobitada ka muude aksessuaaride ja praktiliste esemetega. Näiteks kaubaalustest kujundatud voodipäisega sobib ideaalselt kokku puitlaudadest riiul, kuhu paigutada raamatud või valgusti.


Huvitavaid ja omanäolisi lahendusi voodipäise kujundamisest:







Nagu eelnevalt selgus, saab voodipäist ja magamistuba värskendada paljude vanade ja kasutuks muutunud asjadega. Kasutada võiks heegeldatud linikuid, vanu aere ja suuski, maalingud ja joonistusi, fotosid, erinevaid tekstiile, kujundeid, valgusteid jne...

Häid ideid jagub kuhjaga, kui oma kasutuks jäänud asjad üle vaatate.
Julget pealehakkamist oma ideede rakendamisel!



Vaata ka allpool olevaid pilte huvitavatest voodipäistest:












Koostanud: Sisustusweb'i toimetus
Artikli koostamiseks kasutatud materjale:
http://www.myhomerocks.com/

Опубликовано: 21.09.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё