Вдохновение, идеи дизайна интерьера, советы и рекомендации

Ideid esikupeegli valimiseks

Esik on tavaliselt esimene ruum, mida nähakse meie elamises. Peale selle on esikul palju funktsioone. Üks tähtsamaid tegevusi esikus on just enda välimuse korrastamine. Väga oluline on selle jaoks õige kuju ja stiiliga peegel, mis asetseb õige koha peal.

Võimalusi peegli või peeglite asukohaks ja stiili valikuks on palju. Kuidas leida endale see kõige sobivaim ja otstarbekam?

Esmalt peaks lähtuma pere vajadustest. Kui peres on rohkem naisterahvaid, siis võiks esikusse paigutada lausa mitu peeglit või kasutada garderoobimööblil peegelliuguksi. Arvestada võiks ka sellega, et kodus oleks vähemalt üks peegel, kust näeb ennast jalgadest pealaeni. Sellist peeglit eelistavad ennekõike naised, kes soovivad näha ennast tervikpildina. Mugavaks asukohaks suuremale peeglile on muidugi magamistuba. Kui aga peres on rohkem naisterahvaid, võiks selline peegel asetseda ka esikus.

Vastavalt feng shui põhimõtetele on koridoris ja esikus oluline, et peegel ei oleks seatud otse sissepääsu vasta, kuna see peegeldab ruumi siseneja positiivse energia kodust välja.



Peegel valida stiililt sobiv ruumi üldmuljega. Samas võib peegel olla esikus just pilgupüüdjaks olles väga kirka raami või omapärase kujuga. Peeglist saab kujundada ka mosaiike ja luua horisontaaseid või vertikaalseid jooni.
Võib kasutada ka seinale mittekinnitatavaid, vaid toetuvaid peegleid, mida saab vajadusel mujale tõsta. Sellised peeglid ei sobi väikelaste puhul, kes võivad selle endale peale tõmmata.

Omanäolise ja stiilse peegli loomiseks on palju võimalusi. Näiteks raamid saab ise kujundada ostes ainult sobiva suurusega peegli. Peegli iskupäraseks loomiseks võib raamid ise värvida. Värvitud raamidele võib veel joonistada mustreid või ehtida erinevate kaunistuste või fotodega. Peeglile efektse raami loomiseks võib ka seinale joonistada kujutletava raami.
Peegli kõrvale saab paigutada efektseid valgusteid, riiluleid, riputuskonkse jne....










Võimalusi oma esiku isikupäraseks loomiseks on palju.
Kõige kaunima ja iskupärasema peegli saab kindlasti omaloomingut kasutades.
Uut ilmet annab raami ülevärvimine ja sobivate ja vajalike lisaaksessuaaride juurde toomine.
Vaadake üle, kas teie esikupeegel on ikka kõige sobivama koha peal ja kas kõik pereliikmed ka kasutavad seda? Kui ei, siis nüüd on aeg esikusse uuendusi luua.

Kauneid peegleid teie kodudesse!

Koostanud: Sisustusweb'i toimetus
Artikli koostamiseks kasutatud materjale:

http://www.shelterness.com/

Loodame, et allpool oleva galerii abil leiate inspireerivaid näiteid, mis sobiksid just teie koju.:

Опубликовано: 26.10.2012

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё