Интересные продукты

Uuenduslik renntrapp meie vannitubades

Märtsi keskel leidis Saksamaal, Frankfurtis aset sanitaartehnika, enrgeetika, kliimaseadmete ja taastuvenergia teemaline suur rahvusvaheline mess ISH 2013.

Gerhard OÜ tegevjuht Tartmo Koltsmann toob meieni uudiseid kaasaegsetest lahendustest vannitubades.

2011 a. sügisel tõi Viega turule täiesti unikaalse ja uue konstruktsiooniga renntrapi lahenduse.

Meie põhjamaise vannitoakultuuri juures, kus dushiruumi põrand plaaditakse ja duššialuse kasutamine pole eriti levinud, on renntrapid saanud tänaseks väga hea vastuvõtu osaliseks.

Tegemist on tootega, mis üha enam võidab sisearhitektide ja ehitajate poolehoidu, kuna renntrapp on kujult pikk ja kitsas ning teda saab paigutada nii seina äärde kui ruumi keskele. Seinaäärne paigutus on mugav ja loogiline kuna siis ei jää trapp pea üldse jala alla. Samas huvitavaks lahenduseks on dushikabiini põrandat näiteks ukse joonel läbi lõikav renn. Nii on seina ääred kõik puhtad ja pole vaja ehitada ka liiga pikki ühesuunalisi kaldeid, et ka muudest ruumi osadest valguvat vett trapini suunata. Samas pole dushikabiini enda kallet vaja väga suurt teha, sest puudub oht, et vesi kusagile laiali jookseks.



Vannitoapood salongi tegevjuht Tarmo Koltsmann'i sõnul on kliendid ja ehitajad võtnud Vario väga hästi vastu, sest välimus on tootel väga hea, hind samuti ja mis kõige vahvam, renni pikkust saab paigaldaja ise reguleerida. Ehk saab täpselt nii pika kui vaja, pole sundust sobitada ette antud valmis mõõtudega tooteid vaid teed pikkuse ise.

Sel aastal lisandusid siis aga uued võimalused, mida ISH 2013 messil ka esitleti.
Sirge jätkutüki abil saab nüüd otsakuti liita renne nii pikaks kui hing ihaldab. Nurga jätkutükiga saab teha 90 kraadiseid pöördeid. See annab ruumikujundajale veel hulga variante erilahendusteks ja muudab Viega Advantix Vario dushirennid ülivõimsaks heade trapilahenduste tööriistaks.
Senistele viimistlustele, milleks olid poleeritud ja harjatud roostevaba teras, lisandusid nüüd veel must ja valge värvitud viimistlus.

Hea ettekujutuse annab allolev video:



Kogu lahendus on Vannitoapood laos olemas.

Loe pikemalt renntrappidest siit >>>

Опубликовано: 19.04.2013

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё