Interesting products

Uuenduslik renntrapp meie vannitubades

Märtsi keskel leidis Saksamaal, Frankfurtis aset sanitaartehnika, enrgeetika, kliimaseadmete ja taastuvenergia teemaline suur rahvusvaheline mess ISH 2013.

Gerhard OÜ tegevjuht Tartmo Koltsmann toob meieni uudiseid kaasaegsetest lahendustest vannitubades.

2011 a. sügisel tõi Viega turule täiesti unikaalse ja uue konstruktsiooniga renntrapi lahenduse.

Meie põhjamaise vannitoakultuuri juures, kus dushiruumi põrand plaaditakse ja duššialuse kasutamine pole eriti levinud, on renntrapid saanud tänaseks väga hea vastuvõtu osaliseks.

Tegemist on tootega, mis üha enam võidab sisearhitektide ja ehitajate poolehoidu, kuna renntrapp on kujult pikk ja kitsas ning teda saab paigutada nii seina äärde kui ruumi keskele. Seinaäärne paigutus on mugav ja loogiline kuna siis ei jää trapp pea üldse jala alla. Samas huvitavaks lahenduseks on dushikabiini põrandat näiteks ukse joonel läbi lõikav renn. Nii on seina ääred kõik puhtad ja pole vaja ehitada ka liiga pikki ühesuunalisi kaldeid, et ka muudest ruumi osadest valguvat vett trapini suunata. Samas pole dushikabiini enda kallet vaja väga suurt teha, sest puudub oht, et vesi kusagile laiali jookseks.



Vannitoapood salongi tegevjuht Tarmo Koltsmann'i sõnul on kliendid ja ehitajad võtnud Vario väga hästi vastu, sest välimus on tootel väga hea, hind samuti ja mis kõige vahvam, renni pikkust saab paigaldaja ise reguleerida. Ehk saab täpselt nii pika kui vaja, pole sundust sobitada ette antud valmis mõõtudega tooteid vaid teed pikkuse ise.

Sel aastal lisandusid siis aga uued võimalused, mida ISH 2013 messil ka esitleti.
Sirge jätkutüki abil saab nüüd otsakuti liita renne nii pikaks kui hing ihaldab. Nurga jätkutükiga saab teha 90 kraadiseid pöördeid. See annab ruumikujundajale veel hulga variante erilahendusteks ja muudab Viega Advantix Vario dushirennid ülivõimsaks heade trapilahenduste tööriistaks.
Senistele viimistlustele, milleks olid poleeritud ja harjatud roostevaba teras, lisandusid nüüd veel must ja valge värvitud viimistlus.

Hea ettekujutuse annab allolev video:



Kogu lahendus on Vannitoapood laos olemas.

Loe pikemalt renntrappidest siit >>>

Submitted: 19.04.2013

You may also be interested in the following articles

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

This New Advertising Agency Office Design in New York Puts Work Before Play

The new advertising agency office design for Wieden+Kennedy New York takes the “playground” tone down a notch only to focus on work-related necessities without forgetting aesthetics. Well known for their work with Nike, Wieden+Kennedy New York’s offices were recently updated to suit their employees’ and company’s needs. The agency’s new 50,000 square feet New York offices flaunt a rounded walnut-clad staircase connecting two of the three floors.

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

How to distinguish different stretch ceiling manufacturers and installers

Lately in Europe there has been a large growth of different stretch ceilings manufacturers and installers, so we decided to analyse how to distinguish them from each other. Researching the web, all manufacturers and installers seem to have similar prices and quality, so it may be difficult to tell the difference between them. There are a lot of stretch ceiling providers, but the product itself is quite new for many countries and there isn´t a lot of information available.

click to see all